İMFED Başkanı Dağlıer'den Müteahhitlere Seçim Çağrısı

İMFED Başkanı Dağlıer'den Müteahhitlere Seçim Çağrısı

İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) başkanı Ziya Dağlıer 9 nisanda yapılacak ticaret odası 67. komite seçimleri öncesinde müteahhitlere çağrıda bulunarak oy kullanmaya davet etti.

A+A-

29 yıllık dernek geçmişi ve 5 yıllık federasyon geçmişinde inşaat sektörüyle ilgili birçok sorunu çözüme kavuşturduklarını belirten Ziya Dağlıer, inşaat sektörünün sorunlarına daha etkili çözümler bulabilmek adına İzmir Ticaret Odası 67. komiteden seçime girdiklerini söyledi. Ticaret Odası'nın inşaat sektörünün sorunlarını çözüm bulmadığını ve sektöre sahip çıkılmadığını belirten Dağlıer müteahhitlerin kendi mesleklerine sahip çıkmasını, 9 nisanda yapılacak meslek komitesi seçimlerinde oy kullanmasını istedi.

Ziya Dağlıer'in açıklaması şu şekilde;

Değerli 67. İnşaat Yapım ve Onarım Grubu üyesi meslektaşlarım,
Yaklaşık 29 yıllık dernek ve 5 yıllık İzmir Müteahhitler Federasyonu deneyimimde, gerek başkan gerekse üye olarak hep görev aldım. Sektörümüz ile ilgili sorunlarımıza İzmir Ticaret odası çözüm bulamadığından, İmar konularına, TEDAŞ, İZSU, İZMİRGAZ, ve belediyelerdeki tadilat ruhsatları ile ilgili gecikmelere, kendi çabalarımızla Dernek ve Federasyon olarak itiraz ettik ve sonuca ulaştırmaya çalıştık.
Kendi mesleğimize sahip çıkmanın hepimizin sorumluluğu olduğuna inanıyor, seçim günü oy kullanarak desteklerinizi bekliyorum.
Seçim sonuçlarının şimdiden hepimize hayırlı olmasını dilerim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.