İMDER'in Yeni Başkanı İslam Yıldırım Oldu

İMDER'in Yeni Başkanı İslam Yıldırım Oldu

İzmir Müteahhitler Derneği (İMDER) başkanı İsmail Kahraman, başkanlık görevini İslam Yıldırım'a devretti. Yönetim Kurulu oy birliğiyle İslam Yıldırım yeni başkan seçilirken, 20 Temmuzda genel kurul kararı alındı.

A+A-

2007 yılında kurulan İzmir Müteahhitler Derneği’nin kurucu başkanlığını yapan İsmail Kahraman, uzun süredir sürdürdüğü başkanlık görevini İslam Yıldırım'a devretti. İsmail Kahraman'ın İzmir Ticaret Odası yönetim kurulu üyeliği, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) yönetim kurulu üyeliği ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) başkan vekilliği görevlerini yürütmesinden dolayı yoğun bir mesai harcadığı ve görevi devrettiği öğrenildi.

izmir-muteahhitler-dernegi.jpg

İsmail Kahraman’ın önerisiyle, yönetim kurulu tarafından oy birliğiyle yeni başkan seçilen İslam Yıldırım 20 Temmuz 2018 Cuma günü İzmir Ticaret odası meclis toplantısında gerçekleşecek genel kurula da tek liste olarak girecek.

islam-yildirim-001.jpg

Derneğin kurucu başkanı İsmail Kahraman’a emeklerinden dolayı teşekkür eden Yıldırım, “İsmail başkanımız çok başarılı bir dernek kurdu. Sektörümüzün sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda çok önemli çalışmalarda bulundu. Kendisine bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. İnşallah İsmail başkanımdan devraldığım bu görevi layıkıyla yerine getirerek derneğimizi daha da ileriye taşıyacağız. İnşaat sektörünün önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Beni bu göreve seçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. İsmail Kahraman başkanımızın birikimi ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın desteğiyle yeni dönemde çok güzel işlere imza atacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.