İmar Barışı'nda 24 Saat Hizmet Dönemi Başladı

İmar Barışı'nda 24 Saat Hizmet Dönemi Başladı

Barış masalarıyla imar barışı konusunda vatandaşlara yardımcı olan Çevre Şehircilik Bakanlığı alo 181 hattını da devreye soktu. Çevre Şehircilik Bakanlığı Alo 181 hattı üzerinden vatandaşlara 24 saat hizmet verecek.

A+A-

İmar Barışı'na ilgi çığ gibi büyüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Barışı Masaları ile vatandaşlarla birebir iletişim kuruyor. Bakanlık ayrıca yine bakanlığın çağrı merkezi olan Alo 181'i de sürece dahil etti. Böylece İmar Barışı ile ilgili 24 saat canlı hizmet verilmesi sağlandı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye'de 13 milyon yapıyı kapsayan İmar Barışı'na ilgi her geçen gün artıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilendirdiği İmar Barışı Masaları ile vatandaşlarla birebir iletişim sağlıyor. Bakanlık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri'ni de yetkilendirerek il ve ilçelerde belediyelere ve muhtarlara bilgilendirmeler yapıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ayrıca bakanlığın çağrı merkezi olan Alo 181'i de sürece dahil etti. Böylece İmar Barışı ile ilgili 24 saat canlı hizmet verilmesi sağlandı. Çağrı Merkezi'nde kurulan birim ile çağrı operatörleri vatandaşların sorularını cevaplıyor ve ilgili yönlendirmeleri yapıyor.

24 SAAT HİZMET


84 bin 900 kişinin çağrı merkezini arayarak, İmar Barışı uygulaması hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Yurtdışındaki Türkler'in de uygulama hakkında bilgi aldığı belirtiliyor.

Vatandaşlar İmar Barışı ile ilgili http://imarbarisi.csb.gov.tr/ adresinden, http://apps.csb.gov.tr/talepekrani ve http://alo181.csb.gov.tr/web/ adresinden de bilgi alabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.