İmar Barışı Kredisi Veren Bankalar

İmar Barışı Kredisi Veren Bankalar

Yaklaşık 13 milyon kişinin faydalanması beklenen imar barışında başvurular 31 ekimde, ödemeler ise 31 aralıkta sona eriyor. İmar barışı parası olmayanlar için bankalar imar barışı kredisi veriyor. İşte imar barışı kredisi veren bankalar...

A+A-

İmar barışı başvuruları 8 Haziran’da başladı. 31 Ekim’e başvurular devam edecek.  Yaklaşık 13 milyon imar ve iskan sorunlu yapıya çözüm olacak imar barışına ilgi devam ediyor. Başvurular 2 milyonu aştı. Bu süreçte “barış”a bankalarda da destek geldi. Birçok banka imar barışına özel kredi imkanı sunuyor.

İmar barışına yönelik kredi çalışması yapan ilk banka Vakıfbank oldu.  Banka 20 bin TL’ye kadar imar barışı kredisi kullandırıyor. Vakıfbank imar barışı kredisinden kamu veya özel sektörde bir işverene bağlı ve ücret karşılığında çalışan kişiler, emekliler, diplomalı meslek sahipleri vb. bireysel nitelikli müşteriler yararlanabiliyor

Şekerbank imar barışından faydalanmak isteyen bireysel müşterilerine 30 bin TL’ye kadar 60 ay 0 faizle kredi imkanı sunarken kredi tahsis ücreti de almıyor.

Türkiye Finans Bankası da imar barışı kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. Banka imar barışı kredisi kampanyası kapsamında kredi faiz oranını yüzde 1,81 seviyesine çekiyor. Bankanın 20 bin TL 48 ay vadeli kredi paketinde aylık ödemeler 675 TL civarına denk geliyor. Banka kredi dosya masrafı da almıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.