İbrahim Maasfeh Yeşilzirve Gayrimenkul Şirketini Kurdu

İbrahim Maasfeh Yeşilzirve Gayrimenkul Şirketini Kurdu

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, İstanbul Şişli merkezli Yeşilzirve Gayrimenkul şirketini 68 milyon TL sermaye ile kurdu.

A+A-

Türkiye'deki yatırımlarım çeşitlendirme kararı alan Akzirve Gayrimenkul, inşaat alanında iddialı projeler hayata geçiriyor. Merkezi Cidde’de bulunan Al Qemam Grubu, 45 yıldır inşaat ve inşaat malzemeleri alanında uluslararası alanda faaliyetlerini devam ettiriyor. 

Dubai, Hindistan ve Çin’de ofisleri, yatırımları olan grup Türkiye operasyonuna 1992 yılında madencilik sektörü, mermer ve inşaat malzemeleri üretimiyle başlamış. İbrahim Maasfeh’in yönetiminde, 2010 yılında Türkiye yatırımlarım artırma kararı alan grup, birçok kapsamlı yatırımının ardından, 2012’de şirketin İstanbul ofisini açmış.

Antalya ve İstanbul’da araziler alan firma son 25 yıldır Türkiye’de faaliyetlerine devam ediyor. Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh gayrimenkul ve konut alanındaki varlığını sürdürmek adına bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün İbrahim Maasfeh tarafından Akzirve'nin Şişli'deki Merkez Ofisi'nde 68 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi konusu: Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve emlak komisyonculuğu yapmak olarak açıklandı. 

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres: Büyükdere Caddesi No:102, Maya Akar Center Kat: 27, No:104 Esentepe, Şişli 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.