Hem TV Ünitesi Hem de Çift Kişilik Yatak!

Hem TV Ünitesi Hem de Çift Kişilik Yatak!

Türkiye’nin ilk ve tek hareketli mobilya üreticisi Gaysan’ın perakende markası multimo küçük evler için yeni bir ürün tasarladı. TV ünitesi içerisine entegre edilen double SALOON evin kullanım alanını genişletiyor.

A+A-

Genç odaları, çift kişilik üniteler ve kanepelerin yanı sıra mutfak ve genel alanlar için de fonksiyonel ürünler sunan Multimo’nun çift kişilik üniteleri arasında yer alan Double SALOON, eve ferahlık katıyor.

Bu salon 10 saniyede yatak odasına dönüşüyor

Stüdyo ve 1+1 dairelere adeta bir oda daha ekleyen Double SALOON, kapalıyken modern ve dekoratif bir televizyon ünitesi iken, vitrin kapağının arkasına gizlenmiş dikey çift kişilik yatağın açılması ile 10 saniyede salonu yatak odasına dönüştürüyor.

Yatağındayken bile her açıdan televizyon izleme imkanı sunan hareketli mekanizmasının yanı sıra vitrin, kitaplık ve ekstra dolap alanları ile Double SALOON, tek odalı ve stüdyo dairelerde yaşayanlar tarafından tercih ediliyor.

Sabit bir mobilyanın karşıladığı ihtiyaçtan çok daha fazlasını karşılayan Double SALOON, birkaç farklı mobilyaya duyulan ihtiyacı ortadan kaldırarak maliyetleri azaltıyor.

Geniş ve modern depolama alanı, hareketli televizyon ünitesi ve istendiğinde gizlenebilen çift kişilik yatağı ile işlevsel ve yaratıcı birçok tasarımı bir arada sunan Multimo Double SALOON’un fiyatı 4230 TL.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.