Ziya Dağlıer 3. Kez İMFED Başkanı Seçildi

Ziya Dağlıer 3. Kez İMFED Başkanı Seçildi

İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) 3. Olağan genel kurulu gerçekleşti. Genel kurulda tek liste aday olarak çıkan Kurucu başkan Ziya Dağlıer 3. Kez Federasyon başkanlığına seçildi.

A+A-

İzmir Müteahhitler Federasyonu’nun 3. Olağan genel kurul toplantısı Bornova Yakaköy’deki bir restaurantta gerçekleşti. Genel kurula çok sayıda federasyon üyesi katıldı. Genel kurul öncesi faaliyet raporu okunarak oylandı.

Federasyon başkanı Ziya Dağlıer, genel kurul öncesi yaptığı konuşmada federasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çevre Şehircilik bakanlığı tarafından 2017’de hayata geçirilecek yönetmenlik değişikliklerini yakından takip ettiklerini belirten Dağlıer, üyelerden gelen sorun ve talepleri de ilgili makamlara ilettiklerini ifade etti.

İMFED YENİ TİP İMAR YÖNETMENLİĞİ SÜRECİNE MÜDAHİL OLUYOR

Haziran 2017’de yürürlüğe girmesi planlanan Yeni Tip İmar Yönetmenliği ile ilgili sürece dahil olacaklarını belirten İMFED başkanı Dağlıer, “3 arkadaşımızı görevlendirip Ankara’ya göndereceğiz. Bakanlık ile irtibat halinde olacağız. Meslektaşlarımızın talep ve beklentilerini dinleyip bu talepleri bakanlığa ileteceğiz” dedi.

OYBİRLİĞİYLE SEÇİLDİ

Federasyonun yeni yönetim kurulu listesi oylandı. Yönetim kurulu listesi oybirliğiyle geçti. Dağlıer, 3 kez üst üste federasyon başkanı seçildi.

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR!

Genel kurul sonrasında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı;

Ziya Dağlıer

Niyazi Gültekin

Abdulkadir Karadağ

Binali Özbaykiz

Hasan Yılmaz

Hikmet Avcı

Serkan Orkun

Cemil Turan

Kartal Kapar

Mikail Çam

M. Burak Bülbül

Mehmet Kala

DENETİM KURULU ÜYELERİ

Sibel Kuş

Hacı Yıldız

M. Emin Dağlıer

 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.