Modda Bulvar Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Modda Bulvar Projesinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Ontan İnşaat tarafından hayata geçirilen Bornova’daki 1050 konutluk Modda Bulvar Projesinin lansman toplantısı yapıldı.

A+A-

Ontan İnşaat’ın yeni projesi Modda Bulvar, satış ofisinde düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantıya katılan Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, Başkan Yardımcısı Taner Akçınar, Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projenin yapılacağı arazinin sahipleri Yasin Kılıç ve Ali İhsan Kılıç, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ontan İnşaat’ın 10 yıl önce kurulduğunu belirten Onur Öktem, global bir firma olma yolunda ilerlediklerini söyledi. Toplum için yararlı projeler yapmayı misyon edindiklerini anlatan Öktem, “İçerisinde bulunduğumuz projeyle bu yolda bir adım daha atmak istiyoruz. 2018 yılı içerisinde hazırlanmakta olduğumuz 3 projemiz daha var. İkisi Çınarlı bölgesinde, bir diğeri de Bornova’da (Ofis Park Projesi) olan projeler üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Yenilikçi, Dinamik Marka : Modda

Gayrimenkul markaları Modda hakkında bilgi veren Öktem, “İlk 2013 yılında klasik rengimiz kırmızı ile Mavişehir’deki projemizde ilk defa Modda markamızı lanse ettik. Modda yenilikçi, dinamik, sosyal, rasyonel çözümlere sahip yeni gayrimenkul markası olarak çıktı. Böylece Modda’nın kırmızısı doğmuş oldu. Bugün de sizlere Modda’nın başka bir kırmızı projesi ile merhaba diyoruz” diye konuştu. Öktem, gayrimenkul markalarını farklı branşlarda kategorize ettiklerini ve bunları mavi, yeşil, gri, beyaz renkler ile tanımladıklarını söyledi. Projenin yapılacağı arazinin sahipleri Yasin Kılıç ve Ali İhsan Kılıç ise Ontan İnşaat’a güvendiklerini, Modda Bulvar ile bölgenin daha da kalkınacağını ifade etti.

Ege Üniversitesi’ne 5 dakika, Point Bornova’ya Yürüme Mesafesinde

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, 1 Kasım 2017 tarihinde lansmanı gerçekleşen, Bornova’da Modda Bulvar Projesi’nin en değerli özelliğinin ‘lokasyonu’ olduğunu söyledi. Güzel, 5 bloktan oluşan 1050 konutluk Modda Bulvar projesinin şehir içi ve şehirler arası yolların kesişme noktasında bulunduğunu söyledi. Yeni yapılacak metro hattının projenin önünden geçeceğini anlatan Güzel, metro istasyonu ile yeni yapılacak Uçan Yol’un projeye 100 metre mesafede olacağını söyledi. Ege Üniversitesi birkaç dakika uzaklıktaki, Point AVM’ye yürüyüş mesafesinde olduklarını kaydeden Güzel, “Projemize yatırım yapanlar İzmir trafiğine takılmadan, yürüme mesafesindeki metro, otobüs ulaşım imkanlarını kullanarak, rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilecekler” diye konuştu.

Fiyat Avantajı

5 bloktan oluşan  1+1’ den 4+ 1'e  farklı  tip daire seçeneklerinin   yer aldığı 1050 konutluk projenin ilk etabının teslim tarihinin 2019 olduğunu belirten Güzel , isteyene teras isteyene bahçe isteyene ise deniz manzarası seçeneği sunduklarını ifade etti.  195.000 TL’den başlayan fiyatların lokasyon,  sosyal donatılar ve ünite büyüklükleri göz önünde bulundurulduğunda hem yatırım hem oturma amaçlı ev almak isteyenlerin ilgisini çektiğini kaydeden Güzel, şu ana kadar gelen talepten son derecek memnun olduklarını sözlerine ekledi. Güzel, çarşısı, restorantları, Akvaryumu, Bilim ve Sanat Müzeleri, kafeleri, açık ve kapalı yüzme havuzları, Spor Salonu, Tıp Merkezi ile şehrin tüm renklerini müşterilerinin ayağına getirmeyi planladıklarının altını çizdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.