Double Flats Maltepe Fiyatları 250 Bin Liradan Başlıyor

Double Flats Maltepe Fiyatları 250 Bin Liradan Başlıyor

KSK inşaat tarafından öğrencilere yönelik yapılan Double Flast projesinde daire fiyatları 250 bin liradan başlangıç gösteriyor.

A+A-

Maltepe, Ataşehir ve Ümraniye kesişim noktasında inşa edilen projede profesyonel güvenlik personelleri ile 7/24 güvenlik hizmeti sağlanıyor. 

Double Flats projesinde dart, tilt, air hokey, langırt, bilardo, oyun salonu, fitness salonu gibi imkanlar sunuluyor. Öğrencilere yönelik hayata geçirilen projede tamamı dubleks olmak üzere toplam 51 adet 1+1 daire yer alıyor. 

Herbiri dubleks olan 1+1 dairelerde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. Projede çevresindeki emsallerde bir dairenin aylık kira getirisi minimum bin 500 TL’den başlıyor. 

1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1 bahçe dubleks, bahçe dubleks, çatı dublekslerin dizayn edildiği Double Flats projesi konum olarakta avantajlı bölgede bulunuyor. 

E-5 ve E-6 ana arterlerini birbirlerine bağlayan Başıbüyük yoluna bakan proje, konum olarak Yeditepe Üniversitesi kampüsü sınırına 25 metre uzaklıkta, fakülte binalarının bulunduğu yerleşkeye 400 metre uzaklıkta yükseliyor. 

Batı Ataşehirde Kayışdağı Caddesi üzerinde bulunan Acıbadem Üniversitesi'nden Double Flats Maltepe'ye tek toplu taşıma vasıtası ile kısa vakitte ulaşılabiliyor. 

2018 yılının 6. ayında teslim edilecek Double Flats Maltepe projesinde yaklaşık 100 bin öğrenci potansiyel kiracı olabiliyor. 

KSK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Mürsel Say ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kalaycıgil, projede 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden herhangi birini tercih eden yatırımcıya firma tarafından teslim sonrası üniversite öğrencilerine kiralanacak mülklerinin ilk yatırım bedellerini hiç bir kira artışı hesap etmeden 14 ile 16 yıl arasında alabiliyor olması olduğunu belirtti. 

Satış Ofisi: Cevizli Mah. Bağdat Cad. No:536 Ofistanbul Kat. 2/19 Maltepe / İstanbul

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.