TOSBİ’nin Yeni Hizmet Binası Törenle Açıldı

TOSBİ’nin Yeni Hizmet Binası Törenle Açıldı

Tire Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni hizmet binası, çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle kullanıma açıldı.

A+A-

Minimalist izler taşıyan yeni hizmet binası, modern teknoloji ve mimari örneklerini bünyesinde barındırırken, binanın açılış kurdelesini Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, TOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler, EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, TOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı Metin Akdaşve Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu beraber kestiler.

Açılışın ardından bina hakkında TOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler’den bilgi alan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve EBSO Meclis üyeleri, modern mimarinin önemli örneklerinden biri olan binayı çok beğendiklerini ifade ettiler. TOSBİ’nin kurulduğu günden bugüne ülke ekonomisine, İzmir’e ve Tire’ye büyük katkı sağladığını söyleyen TOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler, “Yeni binamızda sanayicimize daha konforlu bir ortamda hizmet üretebileceğiz. Binamızı inşa ederken desteklerini esirgemeyenlere ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Kurdele kesimi sonrası hizmet binasının yapımına katkı veren kişi ve kurumlara birer plaket verilirken, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, TOSBİ idari binasına asılmak üzere yanlarında getirdikleri Atatürk portresini, TOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler ve TOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı Metin Akdaş’a teslim ettiler. Daha sonra EBSO Eylül ayı meclis toplantısı da TOSBİ Kongre Salonu’nda yapıldı.

Eşiksiz bina

1414 metrekare kapalı alana sahip olacak şekilde tasarlanan yeni hizmet binası iki kattan oluşurken, binanın girişi, birinci veikinci katı ile balkonları dahil, hiçbir yerinde eşik bulunmuyor. Engelli vatandaşların bina içinde rahat dolaşabilmesinin amaçlandığı yeni idari binada balkonlardan odaya geçişlerde de eşik bulunmuyor. Yağmur suyunun içeri girmemesi için kurulan drenaj sistemi ile yağmur suyu bina içine girmediği gibi bu sistemle toplanan su, bahçe sulama sistemine aktarılıyor.

Eylül 2016’da yapımına başlanan hizmet binasında modern ofislerin yanında, TOSBİ üyesi firma yetkilileri veya dışardan gelen konukların TOSBİ çalışanları ile rahat bir ortamda görüşebilmeleri için ayrı bir görüşme odası da bulunuyor. Engelli tuvaleti, modern mutfağı ve yemekhanesi, bir çok etkinlik yapılabilecek modern terası, toplantı odaları ve geniş bahçesi ile yeni TOSBİ hizmet binası mimari açıdan önemli bir yapı konumunda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.