Kiptaş Locamahal Fiyat!

Kiptaş Locamahal Fiyat!

Kiptaş Locamahal Veliefendi projesi satışa çıktı. Kiptaş Locamahal'da fiyatlar 645 bin liradan başlıyor. Metrekare birim fiyatı ise 5 bin 700 liradan başlıyor.

A+A-

Kiptaş tarafından Zeytinburnu kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Locamahal Veliefendi projesi görücüye çıktı.

233 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Kiptaş Loca Mahal Veliefendi projesinin arsa alanı ise 36 bin metrekare.

20 bloktan oluşan proje 3 etaptan meydana geliyor. 460 konutluk ilk etap satışları başladı. Toplam bin 262 adet konut ve 75 adet ticari üniteden oluşan Kiptaş Loca Mahal Veliefendi projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Projede 2+1 daireler 128,71-118,56 metrekare, 3+1 daireler 178,12-172,55-154,72 metrekare, 4+1 daireler ise 207,81 metrekare büyüklükte tasarlanıyor.

METREKARESİ 5 BİN 700 TL

Metrekare birim fiyatları 5 bin 700 TL’den başlangıç gösteren Loca Mahal daire fiyatları 645 bin TL’den başlıyor. 
Kiptaş Loca Mahal ödeme planına göre şirket bünyesinde yüzde 20 peşinatta 12 ay, yüzde 20 peşin 18 ay taksit, yüzde 20 peşin 24 ay taksit ve yüzde 40 peşinde 36 ay taksit imkanı sunuluyor. Projede banka kredisi ile 120 aya varan vadelerde düşük faizli ödeme modelleri sunuluyor.

ARALIK 2020’DE YAŞAM BAŞLIYOR

Aralık 2020’de konut teslimleri yapılması planlanan Loca Mahal Veliefendi projesi E-5’in yanıbaşında, Avrasya Tüneli ve Marmaray’a 5 dakika mesafede yükseliyor.

Projenin sosyal olanakları arasında ise atlama taşları, tırmanma duvarları, temalı oyun parkları, tünelle kaydırak, kum havuzu, yetişkinler için yüzme havuzu, güvenlik, otopark, fitness salonu, sauna, cafe, yürüyüş alanları, Türk hamamı ve peyzaj alanı yer alıyor.

Zeytinburnu metro durağına yürüme mesafesinde konumlanan Kiptaş Loca Mahal Veliefendi projede sahil yolu bağlantısıyla Bakırköy Deniz Otobüslerine, Avrasya Tüneli’ne ve Marmaray’a 5’er dakikalık mesafede yükseliyor.

Locamahal Veliefendi projesinin lansmanında konuşan Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kentsel dönüşüm projesinin ne kadar zor bir iş olduğuna dikkat çekti.

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşüm yasası çıkmadan fabrika alanında dönüşüm başlattıklarını belirten Yıldırım, “Bölgede fabrika binası ile bir dönüşüm başlattık. İlk etapta satılmayacak, hak sahiplerine verilecek 460 konutu dönüştürdük.  Ve buradan para almadık. 100 metrekare konutu olana 75 metrekare konut verdik. Geri kalan bin 200 konut ve 60 dükkan vardı şimdi buraya da Loca Mahal Veliefendi projesini yapacağız” dedi.

MÜTEAHHİTLER KAR MARJLARINI DÜŞÜRSÜNLER

Kentsel dönüşümün aksamadan sürmesi için müteahhitlerin kar marjlarını düşürmesi gerektiğine dikkat çeken İsmet Yıldırım, “Kar marjını düşürdüğün zaman projeler kendiliğinden devam ediyor. Müteahhitlerin kar marlarını düşürmesi gerekiyor. Banka kredisi fazla kullanmayacaklar. Hesap iyi yapılırsa işin içinden çıkılıyor” diye konuştu.

İSTANBUL’A 10 BİN YENİ SOSYAL KONUT

İstanbul’da dar gelirli vatandaşlara yönelik 10 bin yeni konut üreteceklerini belirten Yıldırım, “Anadolu Yakası’nda arazi üretmek zor. Bu yakada 2 bin konut yapmayı planlıyoruz. Avrupa Yakası’nda ise 7-8 bin… Pendik’ten Silivri’ye kadar projemiz var. Silivri’de 3 bin konutun yapımına 1,5 ay içinde başlayacağız.” İfadesinde bulundu. 

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, konut sektörünün sıkıntıya girdiği bu dönemde bizim projeler üretmemiz sektöre hareketlilik katacak dedi.

ZEYTİNBURNU’NDA MALI MÜLKÜ OLAN ZENGİN OLDU

Zeytinburnu’ndaki gelişime dikkat çeken Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise, “Zeytinburnu önceden kimsenin oturmak istemediği bir yerdi, şimdi ise İstanbul’un en değerli 20 ilçesi arasında gösteriliyor. Bölge çok değerlendi. Zeytinburnu’nda malı mülkü olan zengin oldu” diye konuştu.

MODERN ROBİN HOOD’LUK YAPIYORUZ

Zeytinburnu’nda hiçbir bedel almadan dönüşüm yaptıklarının altını çizen Aydın, “Henüz kentsel dönüşüm yasası çıkmadan biz burada dönüşüm başlattık. Hiç kimseden hiçbir bedel almadan vatandaştan aldığımız daire kadar daire verdik. 100 metrekare dairesi olana 75 metrekare daire verdik. Kendi de yıkıp yapsaydı yeni imar yönetmeliğine göre ancak 75 metrekare ev yapabilirdi. Biz burada modern Robin Hood’luk yaptık” dedi.

80 BİN KONUT DÖNÜŞÜMÜ BEKLİYOR

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümü 15 yılda tamamlamayı planladıklarını belirten Aydın, “30 yılda burada dönüşümü tamamlamayı planlıyorduk. 15 yılı geride bıraktık. 15 yılda 20 bin konut yenilendi. 80 bin konut daha yenilenecek. 15 yılda da bu 80 bin konutu yenilemeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

BİZ TÜRKİYE KIYAMETİNİ YAŞAMAK İSTEMİYORUZ 

Olası bir depremde Türkiye kıyameti olur diyen Aydın, “Burada bir rant bölüşümü yok. Kaynak oluşturarak depreme hazır olmayan binaları depreme hazır hale getirme mücadelesi var. Bu bir milli davadır. Yıkıcı bir depremde Türkiye kıyameti olur. Biz bu kıyameti yaşamak istemiyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.