Dap Yapı İzmir Projesi Çadırda Satılıyor!

Dap Yapı İzmir Projesi Çadırda Satılıyor!

DAP Yapı İzmir projesinde satışlar başladı. İstanbul'dan sonra İzmir'de proje alanının olduğu alanda satış çadırı kuruldu. Lansmana özel yüzde 50'ye varan indirim kampanyası uygulanıyor

A+A-

Dap Yapı İzmir'de yepyeni proje hayata geçiriyor.  Alsancak ve Bornova arasında yer alan projede 31 ve 32 katlı iki blok ve 707 konut yer alacak. 

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projededen 450 milyon lira hasılat beklediklerini açıkladı ve ''“İstanbul Altunizade’de başlattığımız çadırdan satışı İzmire taşıdık. Yoğun ilgiyi görünce vakit kaybetmek istemedik. Atatürk Stadı’nın yanındaki proje alanına çadırı kurduk'' dedi. 

YÜZDE 50 İNDİRİM 

Dap Yapı İzmir projeisnde dairelerin metrekare fiyatı olarak 8 ila 11 bin TL olarak planlanıyor.  Projede  yüzde 50 indirimle metrekaresi 4 bin 500 lira ile satışa başlanıyor. Daire fiyatları da 199 bin liradan başlıyor.

36 AY O FAİZ

Dap Yapı İzmir projesinde peşin alımlarda yüzde 8 indirim de uygulanacak. Projede yüzde 5 peşinle 36 aya kadar şirket içinde vade farksız ödeme seçeneği de sunuluyor.

SEKTÖRÜN ÖNÜ AÇIK

Projeler hakkında açıklamalar yapan Yılmaz, geçen yıl ülke genelinde 1.3 milyon konutun satıldığını ve sektörün önünün açık olduğunu vurguladı. 

Tel: 444 93 27

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.