İkon Tower Ege'de 'Smart Slide Sistemi'ni Kullanan İlk Proje

İkon Tower Ege'de 'Smart Slide Sistemi'ni Kullanan İlk Proje

Özemeksan İnşaat tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen İkon Tower projesinde geniş açıklıklı ve yüksek sürme sistemleri kullanarak ferah bir iç ortam sağlayan 'Smart Slide Sistemi' kullanıldı. Özemeksan İnşaat yönetim kurulu başkanı Binali Özbaykiz

A+A-

30 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Özemeksan, İzmir’in Bornova ilçesinde 367 konuttan meydana gelen İkon Tower projesini hayata geçiriyor. 

İkon Tower projesinin detaylarıyla ilgili bilgi aktaran Özemeksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Özbaykız, projeye ciddi bir zamanın ayrıldığını dile getirerek, “1+1’den 4+1’e kadar farklı metrekare seçeneklerinin olduğu projede 367 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Projede kullandığımız her ayrıntıda çağın gereksinimlerini göz önünde tuttuk. Örneğin, 10 bin metrekare otopark alanı ile araçlar için tahsisli kapalı otopark alanları yarattık. Malzeme kalitesinin yanında renk uyumlarına da özen gösterdik. Bütün bu titizliğin yanında 2 bloktan oluşan projemizde, 9 katlı blok ile yatay yaşam konseptini öne çıkarırken, 36 katlı kule yapısı ile dikey yaşam konforunu müşterilerimize sunmayı hedefledik. Ekibimle beraber ciddi zamanlar ayırdığımız ve ürün uygulamalarında görerek nihai sonuca vardığımız zorlu ama bir o kadar da keyifli bir süreç geçirdik. Çıkan sonuç hepimizi memnun etti. Her şeyden önce aileniz ile güven içinde yaşayabileceğiniz, çocuklarınızın zengin sosyal alanlarında keyifle vakit geçirebileceği bir projedir” dedi.

“Malzeme kalitesi bizzat tarafımdan titizlikle oluşturuldu”

 Özbaykız, konuşmalarına şu şekilde devam etti,  “Konumu, mimarisi, kalitesi, kullanışlı daire seçenekleri ve sosyal alanları ile İkon Tower özel bir projedir. Müşteri beklenti ve davranışları doğrultusunda her noktası özel olarak tasarlanmıştır. Benim için önemli olan bir nokta vardır ki; yaşadığınız ev kendinize olan değeri gösterir. Her projemizde olduğu gibi Ikon Tower oluşurken de bu felsefe ile yola çıkıldı. Daha önce hayata geçirdiğimiz projelerimizde olduğu gibi İkon Tower’da da, maksimum gün ışığını almanızı sağlayacak geniş pencereler, ferah yaşam alanları ve en önemlisi müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyan teslim sonrası hizmetlerimizle müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz.” diyerek firmanın projeye bakış açısını aktardı.

Ege Bölgesinde ilk kez bu projede kullanıldı

Tamamı konuttan oluşan projenin yüzde 50 gibi büyük bir oranının 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluştuğu ifade edilirken, firma projelerinde güvenliğe de büyük önem veriyor. Hayata geçirilecek projede 50 metre uzunluğunda, 120 cm çapında betonarme kazıklar kullanarak binanın temel sisteminin güçlendirildiği, ayrıca doğramalarda sektörünün öncüsü firmalarla çalışıldığını belirten Özbaykız, “Geniş açıklıklı ve yüksek sürme sistemleri kullanarak ferah bir iç ortam sağlayan 'Smart Slide Sistemi'ni tercih ettik. Ege Bölgesinde bu seriyi ilk uygulayan firma olduğumuzu bilmek ayrı bir keyif sağladı.” diyerek İkon Tower projesinin 2019’un Haziran ayında teslim edileceğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.