Şekerbank'tan 65 İlde Satılık 604 Gayrimenkul

Şekerbank'tan 65 İlde Satılık 604 Gayrimenkul

Şekerbank 65 ilde 604 adet gayrimenkulü müzayede ile satacak. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde de bulunan gayrimenkullerin açık artırma müzayade

A+A-

Şekerbank T.A.Ş. mülkiyetindeki 604 adet gayrimenkulü 24 Ağustos 2017, saat 14:00’te açık artırma ile satışa çıkarıyor. 

65 ilde toplam 604 adet konut, işyeri ve arsa nitelikli gayrimenkul açık artırma ile sahiplerini bulacak. Açık artırma Eskidji tarafından yapılacak. Müzadeye Eskidji'nin web sitesine girerek internet üzerinden takip edebilir ve katılabilirsiniz.

Açık artırmaya konu gayrimenkuller,Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Bartın, Batman, Bilecik, Bitlis, Bolu, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Erzincan, Erzurum, Eksişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Kilis, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sivas, Trabzon, Tokat, Uşak, Van, Yalova, Yozgat ve Zonguldak’ta yer alıyor.

GAYRİMENKUL LİSTESİ VE ŞARTNAME İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.