We Haliç Fiyatları 362 Bin TL'den Başlıyor

We Haliç Fiyatları 362 Bin TL'den Başlıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Ilgın İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen Kentsel Fönüşüm projesi We Haliç'te daire fiyatları 362 bin liradan başlıyor. 450 milyonluk yatırım değeriyle yükselen We Haliç projesinde bin 57 konut bulunuyor.

A+A-

Türkiye’nin master planlı ilk kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyan Ilgın İnşaat We Haliç projesi 11 blokta toplam bin 57 adet konut ve 27 adet ticari üniteden oluşuyor.  Toplam bin 84 bağımsız birimden meydana gelen We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor. Konutların büyüklükleri 50 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

WE HALİÇ FİYATLARI

We Haliç fiyatları 362 bin TL’den başlıyor. Projede 7 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. We Haliç projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL ile 7 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

450 milyon TL yatırımla hayata geçirilen We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde 12 ay taksit erteleme ve We Ilgın Finans Modeliyle 48 ay 0 faizle taksit imkanı sunuluyor.

We Haliç projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 8 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Mecidiyeköy’e 7 dakika, Eyüp Sultan Camisi’ne ise yürüme mesafesinde yer alıyor

3.0 tavan yüksekliği ile ferah bir yaşam alanı sunan We Haliç Gaziosmanpaşa projesinin sosyal olanakları arasında ise; Türk hamamı, cafe, restoran, yüzme havuzu, güvenlik, otopark, yeşil alan, sauna, çocuk oyun alanları yer alıyor. 

2020’de konut teslimleri yapılması planlanan projede kapsamında 2 bin 500 kişi kapasiteli cami de yer bulunuyor. 
Bugüne kadar Türkiye’nin farlı illerinde 10 bine yakın konut ürettiklerini belirten Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, İstanbul’da ise 4 bin 100 konut yaptıklarını açıkladı.

450 MİLYON TL’LİK YATIRIM 

Projenin 450 milyon TL yatırımla hayata geçirileceğini ifade eden Yanmaz, projeden 1 milyar TL gelir beklediklerini söyledi. Yanmaz, bu gelirden belediyenin, çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve hak sahiplerinin payının yüzde 43 olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.