Versan Veryeri İranlı Müşterileri Ağırladı

Versan Veryeri İranlı Müşterileri Ağırladı

İthal laminat ve lamine ürünler konusunda uzmanlaşan ve sanayideki 70 yıllık firma Versan Veryeri A.Ş, İranlı müşterilerini konuk etti.

A+A-

70 yıldan bu yana güvenin adresi konumundaki Versan Veryeri, ithal laminat ve lamine ürünler sektöründe emin adımlarla ilerleyerek büyüyor.

Laminat ve lamine ürünler konusunda piyasada önemli bir yere sahip Versan Veryeri A.Ş, İranlı bayi ve müşterilerini ağırladı.

İran'ın Tahran, Tebriz, Meşhed, İsfahan, Şiraz, Urmiye, Ardabil, Gurgan ve Raşht kentinden gelen 20 kişilik bayi ve distribütörlere, Versan Veryeri şirket merkezinde 2017 yılı ürünleri ve hedefleri konusunda bilgi verildi.

Versan Veryeri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Veryeri ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Mete Veryeri ile Alper Veryeri'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda İranlı bayilere, Versan Veryeri'nin 2017 yılı ürün ve hedefleriyle, laminat ve lamine ürünlerde 2017 trendleri anlatıldı.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ VE SATIŞ ARTACAK

Firmayı ziyarete gelen bayilerin sürekli çalıştıkları satıcılar olduğuna dikkat çeken Versan Veryeri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Veryeri, İranlı konuklara 2017 ürünleri ve satış trendlerini anlatma olanağı bulduklarını söyledi.

Veryeri, İran ağırlıklı olmak üzere; Irak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, ABD ve Gürcistan'a ihracat yaptıklarını dile getirdi.

Laminat ve lamine ürünler konusunda da deneyim sahibi olduklarını kaydeden Ali Veryeri, “2 milyon metrekare olan satış hacmimizi, 2017 yılında ihracata ağırlık vererek 3 buçuk 4 milyon metrekare bandına çekmeyi hedefledik. 2016'da ekonomideki dalgalanmalardan olumsuz yönde etkilenmedik. Ürün çeşitliğimizi artırarak, satışlarımızı yükselteceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.