Ünye Ticaret Merkezi Kasım 2017'de Tamamlanacak!

Ünye Ticaret Merkezi Kasım 2017'de Tamamlanacak!

Ünye Belediyesi tarafından eski Kültür Merkezinin yıkımından sonra inşasına başlanan Ünye Ticaret Merkezi projesi hızla yükseliyor.

A+A-

Deniz seviyesinden 30 metre aşağıda son teknoloji Fore kazık temel sistemi ile inşasına başlanan Ticaret Merkezinde incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, inşaatı yürüten firma yetkililerinden bilgi aldı.

2018 yılının ortalarında bitirilmesi hedeflenen inşaat, planlanandan hızlı ilerliyor. 24 saat mesai uygulaması ile çalışmaların yürütüldüğü Ticaret Merkezi inşaatında bitirilme takvimi de öne çekildi. Bu çerçevede Ticaret merkezi inşaatının Kasım 2017’de tamamlanması öngörülüyor.

10’u bağımsız bölüm olmak üzere 60 adet mağazanın bulunacağı iş merkezinde ayrıca kapalı otopark da bulunuyor. Deniz seviyesinin altında 3, zeminden itibaren 5 olmak üzere toplam 8 kattan oluşan ticaret merkezinde 350 araçlık kapalı otopark, market, giyim mağazaları, yeme içme katı, sinema salonları gibi bir alışveriş merkezinde bulunabilecek bütün ayrıntılar planlandı.

Ziyareti sırasında bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Şu an inşaatın zor olan kısmı tamamlandı. Zeminde 2 kat kapalı otopark ve üzerinde ki yine yerin altında olan bir kat olmak üzere 3 katın karkas çalışmaları bitti. Şu an da ise zemin üstünde bulunan 4. Katın karkas çalışmalarında sona geliniyor. Toplamda zemin katlarla beraber 8 kattan oluşan Ünye Ticaret Merkezi inşaatı planlanandan hızlı ilerliyor. Bu yılın Kasım ayında açılışını yapmayı planladığımız Ticaret Merkezimiz Ünye’miz için önemli bir değer olacak. Vatandaşlarımız burada alışverişin yanı sıra sosyal açıdan da sıkılmadan vakit geçirebilecek. Bu projemiz Ünye’miz için olmazsa olmaz bir projeydi. İlçemizin gelişimi adına önemli çalışmaları hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.