Ünye Alışveriş Merkezi Ne Zaman Bitecek?

Ünye Alışveriş Merkezi Ne Zaman Bitecek?

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Nisan ayının sonu itibariyle Ünye Alışveriş Merkezi'nin kaba inşaatı bitecek ve yıl sonuna doğru da açılışını yapmayı planlıyoruz." dedi.

A+A-

Ünye’de temeli 18 Haziran 2016’da Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un da katılımlarıyla atılan Ünye Ticaret Merkezinin inşaatı, aradan geçen süre zarfından oldukça hızlı bir şekilde ilerledi.  Planlanandan neredeyse 1 yıl önce bitirilmesi hedeflenen projede şu ana kadar deniz seviyesinden 3 kat aşağıda bulunan kısım biterken, zeminden itibaren ise 3 kat bitirilerek, 4.katın inşaat çalışmaları başladı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Ünye Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr. Ayşe Yalın, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri Alışveriş Merkezi inşaatında incelemelerde bulundular.

“Nisan Sonu İtibariyle Kaba İnşaatı Bitecek”

İncelemeler sonrası bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Halkımızın dört gözle beklediği Alışveriş Merkezi inşaatımız hızla devam ediyor. Toprağın altında 3 kat bulunuyor. Bu katlardan ikisi otopark ve bir katı da ulusal markaların olduğu bir yaşam alanı olacak. Nisan ayının sonu itibariyle kaba inşaatı bitecek ve yıl sonuna doğru da açılışını yapmayı planlıyoruz. Burası başta Ünye’miz olmak üzere tüm bölgenin uğrak yeri olacak. Burayı tek başına değil şehirle birlikte düşünmemiz gerekiyor. Hemen bitişiğinde ki Rüzgârlı Sokağı yıktık. İnşaat bitince orada ki bulvarı denizle buluşturacağız. Yine alışveriş merkezinin yanından geçen Belediye caddemiz Cumhuriyet Meydanı’ndan itibaren doğalgaz ve sıcak asfalta kavuşmuş olacak” dedi.

“Laf Değil, İş Üretiyoruz”

Ünye’de tam bir değişim ve dönüşüm yaşandığını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Şehir gerçekten ciddi bir hareketlilik içerisinde. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir ifadesi var “Doğru yerinden kalkana kadar, yalan Dünya’yı dolaşırmış” diye. Tabi burada böyle bir maliyeti gören bazı çevreler “Burada bir kat ilavesi mi var” diye bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Buradan kamuoyuna duyuruyorum. Buranın kat imar planı 6’dır. Biz ise zemin artı 4 kat, yani 5 kat yapıyoruz. Diğer binalarla aynı seviyede olması yönünde bir karar aldık. O yüzden yalana dolana değil, ortaya çıkan esere bakmak lazım. Ortalığı karıştırmak isteyenlere itibar etmemek lazım. Biz bu tarz söylemlere eserlerimizle cevap veriyoruz. Çünkü onlara cevap verecek vaktimiz yok. “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” misali biz eserler üretmeye devam edeceğiz. Ünye’mizi yeniliyoruz ve dönüştürüyoruz. Ben bu çerçevede alışveriş merkezi inşaatın da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Ünye’de Müthiş Bir Değişim Var”

Ak parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ise “2 sene öncesine gittiğimiz zaman bugün gelinen noktada müthiş farklılıklar var. Burası o mezbelelik görünümünden kurtuldu. Bu nedenle başta Ünye Belediye Başkanımız Sn; Ahmet Çamyar’a ve yüklenici 瞇rmaya Ünye adına teşekkür ediyorum. Sinema salonu ve daha birçok sosyal donatının yanı sıra ulusal 瞇rmaların buraya gelecek olması sadece Ünye için değil, bölge halkı için de çok önemli bir gelişme. Görünen köy kılavuz istemiyor, ben tekrar Ünye Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Yalın,"Ünye'de her alanda bir atılım söz konusu"

Ünye Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr. Ayşe Yalın ise, “Bu müthiş bir proje. Ama sadece bunu söylemek de yetmez. Ünye’de sosyal ve kültürel hayat, tarihi geçmişimiz ve eğitim anlamında müthiş bir atılım var. Ben tüm bu çalışmalardan dolayı başta Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar olmak üzere herkese müteşekkirim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.