Ulukent Taş Konakları'nda Yaşam Başladı

Ulukent Taş Konakları'nda Yaşam Başladı

Taş Yapı tarafından Menemen Ulukent'te hayata geçirilen 140 konutluk projede daireler sahiplerine teslim edildi ve yaşam başladı.

A+A-

Taş Yapı inşaat tarafından Ulukent'te hayata geçirilen Taş Konakları 140 konuttan meydana geliyor. Menemen bölgesinde 12 yılda 18 proje hayata geçiren Taş Yapı inşaat önümüzdeki dönemde İzmir'in çeşitli bölgelerinde yatırımlarına devam edecek. 

40 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen projede satılık sınırlı sayıda daire kaldı.

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Taşdöner, son projelerini 2 yıldan kısa sürede tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını açıkladı. Taşdöner, "Menemen, İzmir kent merkezinin bir parçası haline geldi. Özellikle şehir içi raylı sistem İZBAN ile ulaşımın kolaylaşması burada daha sakin bir yaşam sürmek isteyenlere fırsat sundu. Taş Yapı olarak biz de emlakta İzmir'in parlayan yıldızlarından Menemen'e yönelik artan ilgiyi karşılayacak hem de bölgedeki inşaat projelerine yön verecek ve alışkanlıklarını değiştirecek bir gayrimenkul projesine imza attık. Önümüzdeki süreçte İzmir'in farklı bölgelerinde yeni yatırımlar yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.