Üçkuyular Semt Garajı 3. Kez İhaleye Çıkıyor

Üçkuyular Semt Garajı 3. Kez İhaleye Çıkıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Üçkuyular Semt Garajı yerine yapılacak otopark projesi için üçüncü kez ihaleye çıkıyor. 31 milyon 334 bin TL ihaleye çıkılacak. Otopark ihalesi 9 martta gerçekleşecek.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin eski Üçkuyular semt garajının bulunduğu alandaki otopark, 3. kez ihaleye çıkıyor. 9 Mart tarihinde yapılacak olan ihale, kapalı teklif usulü gerçekleşecek.

Balçova Üçkuyular’da Doğuş Gayrimenkul ile Orta Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Üçkuyular Pazaryeri üzerinde yapılması planlanan 250 milyon dolarlık İstinye Park AVM ve Otel Projesi’nin yanında yer alan Üçkuyular eski Semt Garajı’nın otopark olması için daha önce iki kez ihale yapılmasına karşın talip çıkmamıştı.

10 YIL İŞLETME HAKKI

Oto terminal ve otopark alanı olarak geçen 16 bin 500 metrekarelik alanda otopark yapımı için üçüncü ihalede de muhammen bedel değişmedi.  Alana otopark yapımı ve 10 yıl süreli işletme hakkı için yapılacak ihale için Büyükşehir, 31 milyon 334 bin TL tahmini bedel, 940 bin TL geçici teminat bedeli istendi.

GARAJ KENT ORMANINA TAŞINMIŞTI

Yarımadanın turistik ilçe ve beldelerine çalışan dolmuşların kalkış yaptığı Üçkuyular İlçe Terminali, geçtiğimiz Temmuz ayında İnciraltı Kent Ormanı'na taşınması kent gündeminde uzun süreli tartışmalara neden olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.