TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa Konutları 4 Mayıs'ta Teslim!

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa Konutları 4 Mayıs'ta Teslim!

TOKİ tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilen 408 Konutluk Sosyal Proje Evleri'nin teslimleri 4 Mayıs'ta gerçekleşecek. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, proje hakkında bilgi verdi.

A+A-

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, TOKİ Süleymanpaşa 408 Konutluk Sosyal Proje Evleri'nin 4 Mayıs günü teslimatının yapılacağını bildirdi.  Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada; TOKİ Başkanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonucunda eksik olan kısımlarının tamamlandığını ifade eden Yel "TOKİ Süleymanpaşa 408 Konutluk Sosyal Proje Evlerinin 4 Mayıs günü eksik olan 80 hak sahibi belli olacak. Halk Eğitim Binasında noter huzurunda kura çekilecek. 

8 Mayıs tarihinden itibaren de evlerin hak sahiplerine teslim işlemleri başlayacak. Kuraları daha önce çekilen hak sahiplerine ise borçlanma sözleşmeleri ve teslimat evrakları düzenlenecek"dedi.

131 Konutluk 1 artı 1 dairelerin merkezi ısınma sisteminden bireysele geçişi için ihale yapıldığını dile getiren Yel" İhaleye itiraz olmazsa Müteahhit ile yakında sözleşme imzalanacak. 

408 Konutluk 2 artı 1 konutlar için de hak sahiplerine teslimat sonrası bireysel ısınma sistemine geçiş 

ihalesi yapılacak. TOKİ Başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde şu an 2 artı 1 408 konutun inşaat eksikleri tamamlandı. 

Hak sahiplerine teslim için hazır. Hak sahipleri oturmaya başladıktan sonra ortaya çıkabilecek sorunlar için de bir yıl müteahhit sorumluluğu devam ediyor. Tüm hak sahiplerine hayırlı ve uğurlu olsun. Güle güle otursunlar İnşallah, "dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.