Toki Safranbolu Başvuruları Bugün Başlıyor

Toki Safranbolu Başvuruları Bugün Başlıyor

Karabük Safranbolu Kirkille Toki Evleri başvuruları bugün başlıyor. Başvurular 28 Temmuz’da kadar devam edecek…

A+A-

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karabük Safranbolu Kirkille Mahallesi’nde hayata geçirilen Safranbolu Kirkille Toki Evleri başvuruları bugün başladı. 162 adet konut için başvurular 28 Temmuz’a kadar devam edecek.

Başvurular Halk Bankası’nın tüm şubelerinden yapılabiliyor. Karabük Safranbolu Kirkille Toki Evleri kura çekilişi 8 Ağustos’ta yapılacak. Sözleşmeler ise 14-18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Safranbolu Kirkille Toki Evleri projesinde brüt 109-115, net 88-93 metrekare 3+1 daireler yer alıyor. Projede fiyatlar 153 bin 585 TL ile 188 bin 52 TL arasında değişiyor. Yüzde 10-15-25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 120 aya kadar vade yapılıyor. Safranbolu Kirkille Toki Evleri projesinde ayda 960 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Safranbolu Toki Evleri projesinde teslimlerin sözleşme tarihinden itibaren 36 ayda yapılması planlanıyor.

Borç bakiyesi, tercih edilen peşinat miktarına göre 96, 108 veya 120 ay boyunca aylık taksitler halinde ödenecek. Borç bakiyesi ve aylık taksitler, sözleşme imzalama tarihine bakılmaksızın, her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı uygulanarak artırılacak.

 İlk taksit ödeme tarihi, konut teslim tarihini takip eden bir sonraki ay olup, ilk 6 aylık dönemsel artış ise teslim tarihine göre İdarece belirlenecek tarihte uygulanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.