TOKİ Küçükçekmece Arsa İhalesi Sonuçlandı

TOKİ Küçükçekmece Arsa İhalesi Sonuçlandı

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi arsa sarışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. 20 bin 776,34 metrekarelik ticaret imarlı arsaya en yüksek teklif Torkam İnşaat ile Nar İnşaat'tan 324 milyon TL olarak geldi.

A+A-

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi arsa sarışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin ikinci oturumu bugün gerçekleştirildi.

Torkam İnşaat ile Nar İnşaat'tan 324 milyonluk teklif

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe arsa ihalesine Torkam İnşaat ile Nar İnşaat idare payı geliri olarak 324 milyon TL, arsa satış karşılığı satış toplam geliri olarak ise 900 milyon TL teklif verdi. İhale sonucu henüz onaylanmadı. 

TOKİ'nin Küçükçekmece Kartaltepe arsa ihalesinin birinci oturumuna 5 firma katılmıştı. İhalenin ilk oturumunda 50 milyon TL ile en yüksek teklif Ak Yapı'dan gelnişti. İhaleye ayrıca Makro İnşaat, Torkam İnşaat ile Nar Yapı İş Ortaklığı, Fuzul Yapı ile Al Zamil İnşaat ile Seha İnşaat İş Ortaklığı , Gül Yapı ile Çebi Yapı İş Ortaklığı katılmıştı.

Ticari proje geliyor

20 bin 776,34 metrekarelik ticaret imarlı  TOKİ  Küçükçekmece Kartaltepe arsası 791 ada 2 parselde bulunuyor. Arsanın emsal değeri 1,50, emsale esas inşaat alanı 31 bin 164,51 metrekare.

Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Arel Üniversitesi'ne komşu konumda bulunan arsada inşa edilecek proje işe başlama tarihinden itibaren 900 takvim günü içinde tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.