TOKİ Isparta'da Askerler İçin Bin 500 Konut İnşa Edecek!

TOKİ Isparta'da Askerler İçin Bin 500 Konut İnşa Edecek!

TOKİ, Kara Havacılık Okulu'ndaki görev yapacak askerler için 1500 konutluk bir proje geliştirecek. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Keçiborlu'ya 518 konutluk TOKİ projesinde olduğunu belirtti.

A+A-

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, TOKİ Başkanlığının Isparta iş programı arasında askeri lojmanlar da bulunduğunu söyledi. 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, TOKİ Başkanlığı'nın Isparta'yla ilgili iş programını yakından takip ettiklerini söyledi. TOKİ'nin Isparta'ya yapacağı projelerle ilgili herhangi bir problemin olmadığını yenileyen Bilgiç, "TOKİ Başkanımızla geçtiğimiz hafta içerisinde bir görüşmemiz oldu. Hızlı bir şekilde iş programı hazırlanıyor. TOKİ, Isparta'da konuşlanacak Kara Havacılık Okulu ile ilgili de hazırlık yapıyor. Burada görev yapacak askerler için 1500 konutluk bir proje üzerinde çalışılıyor. Bu konu iş programına alınmış durumda. 

Keçiborlu ilçesine 518 konutluk TOKİ projesi de iş programına alındı. Bu özellikle bir çalışma olacak. Senirkent ve Yalvaç ilçelerimizin de TOKİ ihtiyaçları var. Bizim daha önce sözünü verdiğimiz esnaflarımız ve emeklilerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. 

Tapusu devredilen arsa dışında yeni arsaların temini noktasında da çalışılıyor" diye konuştu. 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, Kara Havacılık Okulu'nun 2017 sonuna kadar Isparta'da konuşlanacağını söyledi. Bu proje kapsamında yeni ilaveler olduğunu da belirten Bilgiç, ilave olacak 2 bin personel ile birlikte çalışan sayısının 5 bine olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.