Sur Yapı Yeni Yıla 8 Projeyle Girecek

Sur Yapı Yeni Yıla 8 Projeyle Girecek

GAYRİMENKUL sektörünün büyümeye devam edeceğini ve bu kapsamda 2017’nin daha iyi bir yıl olacağını belirten Sur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yeni yılda 8 projeyle sektöre hız katacaklarını söyledi.

A+A-

Gayrimenkul sektörünün büyümeye devam edeceğini ve bu kapsamda 2017’nin daha iyi bir yıl olacağını belirten Sur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yeni yılda 8 projeyle sektöre hız katacaklarını söyledi. 2017 yılının ‘verimlilik yılı’ olacağına inandıklarını anlatan Elmas, “2017 yılı boyunca İstanbul’un 6 ilçesinde 8 projeye başlama hedefimiz var. 2.7 milyar TL yatırım değeri bulunan 8 projede 2 bin 558 konut ve 148 ticari alan olmak üzere toplam 2 bin 706 bağımsız bölümü satışa çıkarmayı planlıyoruz. 2016 yılından satışı devam eden projelerimiz ve yeni projelerimizle birlikte portföyümüzde 3 bin 531 adet bağımsız bölüm yer alacak 3.6 milyar TL’lik portföy yürüteceğiz. Yıl içerisinde ses getirecek bir projeyle sürpriz yapmayı da hedefliyoruz. 2017 yılında 1 milyar 100 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

2017’de da konut teslimlerine devam edeceklerini vurgulayan Elmas, Bursa Nilüfer’de yer alan

Marka projesindeki rezidansları ağustos ayında teslim edeceklerini, Sultanbeyli’de bulunan İlkbahar projesini ve Güneşli’de yer alan Mirage Rezidans projesinin de teslimlerini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Elmas, “3 projeyle toplam 860 milyon dolarlık yatırım daha teslim etmiş olacağız” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.