Sinpaş GYO’dan 4 Yeni Proje

Sinpaş GYO’dan 4 Yeni Proje

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Expo Turkey by Qatar 2017’de gazetecilerle bir araya geldi. Gacemer, 4 yeni projeyi satışa çıkarmaya hazırlandıklarını söyledi…

A+A-

Sinpaş GYO, Exqo Turkey by Qatar 2017’de İstanbul, Bursa ve Ankara projeleri ile katıldı. Fuarda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sinpaş Gyo Genel Müdürü Seba Gacemer, son birkaç yıldır Katar ile ilişkimizi ve potansiyelimizi geliştirmeye çalışıyoruz dedi. 

Gacemer, “Daha önce Katar ile bireysel temaslarımız olmuştu. Zaman zaman satışa çevirmiştik, zaman zaman uzun süreli ilişkilere çevirmiştik. Fakat bundan bir ay önce Cityscape’te Katar’ın ilgisini görünce bu fuara da katılmaya karar verdik. Sinpaş Grubu künseyinde bizim kurumsal çalışmalarımız var ama Sinpaş Gyo olarak ağırlıklı olarak bireysel konut satışlarıyla başladığımız katar serüvenini bu fuarlarla daha da ileri taşıyacağız” diye konuştu. 

Sinpaş GYO olarak daha geniş bir coğrafyada iş yapmak üzere irademizi ortaya koyduk diyen Gacemer, “Fuarda dün ve bugün satış oldu. Bu gibi platformlarda geldim sattım küçük kalır. Çünkü çok büyük bir gelir grubu olan ve bütün dünyada Avrupa’da, Amerika’da yatırım yapmakta olan ülkelerin hissedarları çok büyük bir vizyon var burada. “dedi.

450 MİLYON TL’LİK YABANCIYA SATIŞ

Bugüne kadar cironun 450 milyonunu yabancıya satıştan elde ettiklerini belirten Gacemer, bunun 80 milyon TL’sini Bursa projesinden geldiğini söyledi. Gacemer, 2017 yabancıya satış rakamının ise 40 milyon TL olduğunu açıkladı.

BURSA MODERN’E YENİ KOMŞU GELİYOR

Bursa’da Modern projesinin hemen yanında yeni bir projeye başlaşacaklarını belirten Gacemer, “450 milyon TL ciro değeri olan bir proje. Daha satışa çıkarmadık ama yabancıyarın Bursa’ya ilgisin bilgidiğmiz için burada önden bilgileri veriyoruz. Karma konseptte bir proje olacak. Konut ve ofis… Ruhsat aşamaları devam ediyor. 2017’nin ikinci yarısından sonra devreye sokacağız” dedi.

İSTANBUL’DA İKİ YENİ PROJE

Bursa’nın yanı sıra İstanbul’da da iki yeni projeyi satışa çıkarmaya hazırlandıklarını belirten Gacemer, “Projelerden biri Ümraniye bir diğeri ise Sancaktepe’de. Her iki projenin de ön satışlarına yakında başlayacağız. Eylül-Ekim gibi lansmanını yapmayı planlıyoruz. Ümraniye projemizde 400, Sancaktepe projemizde ise yaklaşık 800 konut var. Sancaktepe’de konutun yanı sıra bir de çarşı birimi bulunuyor” ifadesinde bulundu. 

MARMARİS’TE “PAMUKLARA SARILACAK” PROJE

Marmaris’te de çok özel bir proje hazırlığında olduklarını belirten Gacemer, “Marmaris projemiz konut, otel ve ticari ünitelerden oluşuyor. Çok özel bir proje.. Hedef kitle çalışmaları, konsept çalışmaları yaptık şimdiye kadar. O kadar özel niş bir bölge ki dünya çapında pazarlanması gereken çok özel bir bölge. Üç tane koyu olan çok güzel bir lokasyon. Dolayısıyla tam değerinde doğru kitleyle, doğru şekilde pazarlanması gerekiyor. Onu pamuklara sardık ve istediğimiz değeri oluşturup ondan sonra pazarlamak istiyoruz” ifadesinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.