Sinpaş Altınoran'da Yüzde 30 İndirim

Sinpaş Altınoran'da Yüzde 30 İndirim

Sinpaş Yapı’nın başlattığı ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ yoğun ilgi var. Ankara Çankaya'da yaşamın başladığı Sinpaş Altınoran'da yüzde 30 indirimle ev sahibi olma fırsatı sürüyor. İşte Sinpaş Altınoran konut fiyatları ve ödeme planı bilgileri.

A+A-

Sinpaş Yapı'nın Ankara Konut projeleri kapsamında hayata geçirdiği ve yaşamın başladığı dev proje "Sinpaş Altınoran" projesi için başlatılan çadır günlerinde indirimli konut almak isteyenler için avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma ve yatırım yapma fırsatları devam ediyor. Sinpaş Altınoran projesinden hemen teslim ev sahibi olmak isteyenler yüzde 30'lara varan indirim fırsatlarıyla 320 Bin liradan başlayan fiyatlarla yeni evlerini seçebiliyor. 

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen ve ayrıcalıklarla dolu bir yaşam sunan Çankaya Altınoran projesinde yer alan son evleri, %30 indirimle satışa sununca fırsatı kaçırmak istemeyen Ankaralılar Altınoran’a akın etti.

İndirim Çadırı ve kampanya ile alakalı konuşan Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik açıklamasında, “Çadır günleri fırsatlarını tüketiciler yakından bilir. Bugüne kadar tekstilde, perakendede çadır günleri yapıldı ancak bu kampanyayı gayrimenkul sektörüne taşımak, her zaman yenilikçi kimliğiyle fark yaratan Sinpaş Yapı’ya kısmet oldu. Konut almak için en uygun fırsatları bekleyenler, bu kampanya ile çok mutlu oldu. Kampanya başlar başlamaz, yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bu nedenle Ankaralılara, fırsatı kaçırmamak için ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz. Çadır Günleri kampanyamız, sadece Ankara Çankaya’da yer alan Altınoran projemizi kapsayacak. Altınoran Çadır Günleri, sektörde ilk kez uygulanan bir satış yöntemi olduğu için bizim kadar, vatandaşlarımızı da çok heyecanlandırıyor.” dedi.

 Altınoran’daki ayrıcalıklarla dolu yaşamda yerini almaya karar verenlere yüzde 30 indirim fırsatının yanı sıra Sinpaş Yapı’ya özel birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Altınoran’da son dairelerimizi satışa çıkartıp bitireceğiz, ev almak için en iyi kampanyayı bekleyenler, Çadır Günleri’nde hayallerinin de ötesinde fırsatlarla karşılaşıyor.

Gayrimenkul sektörünün tarihine geçecek kampanyada Sinpaş Yapı Altınoran projesinde ilk kez yüzde 30 oranında indirim sunuyor ve bu fırsat 10 – 26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sinpaş Altınoran proje sayfasından bilgi formu dolrurarak proje hakkında kapsamlı bilgi alabilir veya satış ofisi haline getirilen ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ kapsamında kurulan çadırda indirim fırsatından faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.