Seferihisar Teos Tatil Köyü 14 milyon TL'ye Satılık

Seferihisar Teos Tatil Köyü 14 milyon TL'ye Satılık

Seferihisar Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait Sığacık’taki Teos Tatil Köyü’nü satışa çıkardı. Satış için 14 milyon TL muhammen bedel belirlenirken satışa çıkarılan tatil köyünün Başkan Soyer’in ailesi tarafından işletilmesi dikkat çekti.

A+A-

Seferihisar Belediyesi, tartışmalı olan Teos Tatil Köyü ile ilgili satış için harekete geçti.  Belediye, üzerinde otel ve havuzların bulunduğu denize sıfır tatil köyü için 5 Nisan tarihinde ihaleye çıkıyor. 3. Derece Sit Alanı’nda bulunan tatil köyünde 150 odalı otel de bulunuyor.

Başkan Soyer’in ailesi tarafından işletilen ve Güneş Turizm’in 41 yıllığına kiraladığı Teos Tatil Köyü için 14 Milyon TL muhammen bedel belirlendi. Belediye başkanı Tunç Soyer, tatil köyünün belediyeye olan borçlarını ödemediği için geçtiğimiz dönemlerde soruşturma geçirmişti. Daha önce de satışa çıkarılan tatil köyü, ilçede ciddi tartışmalara neden olmuştu.



İmar Planlarında 776 ada 1 parselde yer alan tatil köyü satılırsa başkan, bizzat kendi ailesinin işlettiği belediyeye ait yeri ailesine satmış olacak. Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan satış için ihale bedeli peşin ödenecek.  


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.