Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta Yeni Projeye Başlayacak

Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta Yeni Projeye Başlayacak

Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek.

A+A-

Geçmişte Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi’ne odaklandı. Vadi’de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başladı.

Yaklaşık 22 yıldır ağırlıklı olarak İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkul projeleri geliştiren Seba İnşaat, İstanbul'un yıldızı parlayan bölgelerinin başında gelen Cendere Vadisi'nde Seba Office Boulevard projesinin ardından, Seba Flats adında lüks bir konut projesine başladı. 

Seba Flats, 10 Bin metrekare arazi üzerine konumlandırıldı. Proje, toplam 202 daire 7500 metrekare çarşı alanından oluşuyor. Toplam 13 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan projenin her bir bloğunda 101 daire yer alıyor.  

Cendere’ye değer katacak proje

75 ile 270 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1(dubleks) ve 4+1(dubleks)  şeklinde daire seçeneklerinin yer aldığı projenin, 2018 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Metrekaresi 11,000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede sosyal tesisler, açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk parkı gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Akıllı bina donanımının bulunduğu projede; otopark alanında her daireye metrekaresine göre kapalı park alanı sunuluyor. Cendere’ye değer katacak bir projeye imza attıklarını vurgulayan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, “Önümüzdeki dönemde Etiler, Ulus bölgesinde yeni konut projelerine başlayacağız” şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.