Sapanca Hacımercan Tesisleri’nin İhalesi 11 Ağustos'ta!

Sapanca Hacımercan Tesisleri’nin İhalesi 11 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sapanca Hacımercan Tesisleri’nin ihalesi nin 11 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

A+A-

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sapanca’nın merakla beklediği Hacımercan Spor Tesisleri için ihaleye çıkılacağını müjdeledi. Başkan Toçoğlu, “Sapanca’ya sözünü verdiğimiz modern spor tesisi için 11 Ağustos Cuma günü ihaleye çıkıyoruz.  Hayata geçireceğimiz projeyler  Sapanca’nın spor geleceğine önemli bir dokunuş yapacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, “Sporun tüm branşlarına olan yatırımlarımız artarak devam ediyor. Spor kültürünü daha da yaygınlaştırmak adına ilçelerimize modern izler taşıyan yeni sentetik sahalar hayata geçiriyor, gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. Hamdolsun bu yöndeki çalışmalarımıza bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah Sapanca Hacımercan’da 24 dönümlük arazi üzerine yeni bir spor tesisi kazandıracağız”  diye konuştu.

Sakarya’nın spor geleceğine önemli katkılar sunduklarını belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Daha önce Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin açılışını yaptık. Akyazı’ya modern bir spor tesisi kazandırdık. Harmanlıkspor’u yeni sentetik sahasına kavuşturduk. Taraklı’da çalışmalarımız son sürat devam ediyor. 11 Ağustos Cuma günü de Sapanca’da inşa edeceğimiz spor tesisi için ihaleye çıkıyoruz." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.