Salihli OSB 450 Milyon TL'ye Kuruluyor!

Salihli OSB 450 Milyon TL'ye Kuruluyor!

20 firmanın başvuru talebinde bulunduğu Salihli Organize Sanayi Bölgesi'nde imzalar atıldı. Salihli OSB 450 milyon TL yatırım bedeliyle kurulacak.

A+A-

20 firmanın başvuru talebinde bulunduğu  Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2. Etap için ilk resmi tahsis sözleşmesi imzalandı. Projenin yatırım bedeli ise 450 milyon TL olarak belirtildi. 

Görüşme, Belediye Başkanlık makamında gerçekleşti. Alkollü içecek firması sahibi Rıfat Şekerdil ve Aziz Şekerdil ile Belediye Başkanı Zeki Kayda arasında ilk arsa tahsis sözleşmesi imzalanarak resmiyet kazandı. 

Salihli OSB 2. Etapta bin 350 dönüm sanayi parselinin kamulaştırma çalışmalarının ardından firmalar yer tahsislerinde bulanacak. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, şehrin gelişmesinde en önemli faktörün Organize Sanayi Bölgeleri olduğunu vurguladı. 

Kayda "Salihli OSB yatırımcıların gözdesi oldu ve 20 firma bize başvurarak talepte bulundu. Yaklaşık 450 Milyon TL’lik yatırımın yapılacağı Salihli OSB, kurulacak yeni fabrikalarla birlikte işsizliğe de çare olacaktır." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.