Sağlıklı ve Uzun Yaşamın Sırrı Kekikte Değil, Alsancak'ta!

Sağlıklı ve Uzun Yaşamın Sırrı Kekikte Değil, Alsancak'ta!

zingat.com emlak haber portalının Beylikdüzü, Esenyurt, Çankaya ve Alsancak semtleri için hazırladığı esprili reklam filimleri emlak sektörünün gündemi oldu. Reklam fimlerinde semtlerin öne çıkan özelliklerine dikkat çekilirken alsancak'ın yaş ortalaması

A+A-

Zingat emlak portalı tarafından hazırlanan reklam filmlerinde semtlerin öne çıkan özelliklerine esprili bir şekilde değinildi. Türkiye'nin en genç semti Esenyurt, Türkiye'nin en yaşlı semti Alsancak, Türkiye'nin en yüksek eğitim düzeyine sahip semti Çankaya ve Türkiye'de evli çiftlerin en çok yaşadığı Beylikdüzü semtleri reklam filimlerinde esprili bir dille işlendi

Yüzde 42'sinin yüksek okul ve üzeri eğitime sahip olduğu Ankara'nın Çankaya ilçesi "Bir Kitabı Kaç Günde Bitiriyorsun Çankaya?" başlığıyla reklam konusu oldu. 

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi ise evli çiftlerin çoğunluğukta olmasıyla dikkat çekiyor. Yüzde 64.9'unu evli çiftlerin oluşturduğu Beylikdüzü için "Evliliğin Aşkı Öldürmediği Yer: Beylikdüzü!" başlığı kullanıldı.

Yaş ortalaması en düşük semt olan ve yüzde 36'sının 0-19 yaş arası çocuk ve gençlerin oluşturduğu Esenyurt ise "Ay Bunlar Ne Şirin Şeyler Böyle Esenyurt!" başlığıyla işlendi. 

Sağlıklı ve Uzun Yaşamın Sırrı Kekikte Değil, Alsancak'ta!

İzmir'in Alsancak semti yaş profili bakımından dikkat çekiyor. Türkiye'nin en yaşlı nüfusuna sahip nüfusuyla dikkat çeken Alsancak'ta yaşayanların yüzde 43'ünü 50 yaş ve üzeri oluşturuyor.  Alsancak'ta yaşayanların yüzde 34'ü 30-49 yaş arası, yüzde 11'i 20-29 yaş arası, yüzde 12'si ise 0-19 yaş grubu oluşturuyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.