Royal Marin Business Center Farklı Mimarisiyle Kartal’da Yükseliyor

Royal Marin Business Center Farklı Mimarisiyle Kartal’da Yükseliyor

Büyüklükleri 300 metrekare ile bin 200 metrekare arasında değişen dükkan seçeneklerinin yer aldığı Royal Marin Business Center projesinde hem satılık hem de kiralık dükkanlar bulunuyor...

A+A-

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçirilen Royal Marin Business Center projesi 2 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


9 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede büyüklükleri 300 metrekare ile bin 200 metrekare arasında değişen dükkan seçenekleri yer alıyor.

Royal Marin projesinde dükkanları metrekare kira fiyatı 20 dolardan, satılıkların ise 4 bin dolardan başlıyor.

51 metre yükseklik ve 28 metre genişliği ile dikkat çeken Royal Marin Business Center Kartal projesi, Zemin katta bulunan toplantı salonları ve otoparkların olduğu iki katı ve üzerinde önden arkaya doğru kısalarak gerçek bir lüks yat formu verilmiş 6 katı bulunuyor. Katların tavan yükseklikleri zeminde 5 metre, üst katlarda ise yaklaşık 3.5 metre olarak tasarlanan Royal Marin Business Center, toplamda 7 bin metrekare kullanım alanı sağlıyor.

İş merkezi konseptinde tasarlanan projenin en dikkat çeken özelliği ise dış cephe cam giydirme uygulamasında  “Akustik İzolasyon Teknolojisi” kullanılıyor olması. Konumu itibariyle D100 karayolu üzerinde bulunan Royal Marin Business Center, bu teknoloji ile D100 karayolu gibi günde milyonlarca motorlu aracın geçtiği bölgede meydana gelen ses kirliliğini yüzde yüz önleyerek ofislerdeki konfor düzeyi bir kat daha artıyor.

Kara, deniz ve hava ulaşım noktalarına çok yakın bir konumda yer alan Royal Marin Business Center’ın hemen bitişiğindeki metro istasyonu ile büyük ulaşım avantajları mevcut. Sahil şeridine, hastanelere, okullara, eğlence ve alışveriş merkezlerine de kolaylıkla ulaşım imkanı bulunuyor. 

Proje Carrefour’a 7 kilometre, sahil yoluna bin 500 metre, Altunizade’ye 20 kilometre, Kartal metrosuna 400 metre, hızlı trene 10 kilometre, İDO’ya 4 kilometre, Real’e 3 kilometre, Kozyatağı’na 20 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 kilometre, Kadıköy’e ise 20 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.