Regnum Sky Tower'da KDV'siz Kampanya!

Regnum Sky Tower'da KDV'siz Kampanya!

Başkent Ankara’nın yeni sembolü Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, 2017’yi “KDV’siz” karşılıyor.

A+A-

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren kurgusuyla Ankara iş dünyasında yepyeni bir dönemi başlatan Regnum Sky Tower, yeni yılda ofisini yenilemek isteyenlere büyük bir sürpriz yaptı. İşini, Ankara iş dünyasının bir araya geldiği Mevlana Bulvarı’na taşımak isteyenlerin yüzde 18 oranındaki KDV’sini Regnum ödüyor.

Öztürkler Holding ve Uzaltaş AŞ’nin işbirliği ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle hayata geçirilen Regnum Sky Tower’daki sınırlı sayıdaki ofisler, hemen tapu, hemen teslim avantajıyla sahiplerini bekliyor.

156 metrelik yüksekliğiyle Ankara’nın en yüksek iş ve yaşam merkezi olan Regnum Sky Tower’daki KDV’siz fırsat 20 Ocak’ta sona erecek.

-REGNUM SKY TOWER-

Kasım 2016 itibariyle mesainin başladığı Regnum Sky Tower, iş ve yaşamı bir araya getiren özellikleriyle dikkati çekiyor.

Kapalı yüzme havuzundan, şehir manzaralı gezi terasına; spor merkezinden, sinemasına; eğlence ve playstation odalarından, Happy Hour Lounge’a; 2 bin 500 metrekarelik anti-stres bahçesinden, misafir otoparklarına, Regnum Sky Tower firmaların tüm ihtiyaçlarına çözüm üretecek.

Regnum Sky Towr, sunduğu rahat ve keyifli iş ortamı sayesinde iş verimini maksimuma çıkaracak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.