Radisson Blu Hotel Diyarbakır Açıldı

Radisson Blu Hotel Diyarbakır Açıldı

Dünya çapında faaliyet gösteren oteller zincirinden Radisson Blu'nun Diyarbakır'daki oteli hizmete açıldı. Radisson Blu Hotel 167 odadan meydana geliyor.

A+A-

Radisson Blu Hotel Genel Müdürü Mustafa Eryılmaz, otelin tanıtılması amacıyla düzenlenen basın toplantısında, mavinin yeni halkasının Diyarbakır’da misafirlerini beklediğini söyledi. Dünya markası Radisson Blu Hotel’in, Diyarbakır’da kendine özgü hizmet anlayışıyla 27 Mart’ta konuklarına kapılarını açtığını kaydeden Eryılmaz, kentin yeni yerleşim bölgesinde yer alan otelin, sadece 8 dakika mesafede olduğu Diyarbakır Havalimanına en yakın otel olma özelliği taşıdığını belirtti.

Otelin yapımının 3,5 yıl sürdüğünü, toplamda 25 milyon dolar harcama yapıldığını aktaran Eryılmaz, yüzde 40’ı kadın olmak üzere 99 kişilik ekibiyle misafirlerine hizmet vermeye başladığını bildirdi. Eryılmaz, otelin kentteki tek Green Key Sertifikalı otel olmasının yanı sıra çevreci olma özelliğiyle de dikkatleri çektiğini ifade ederek, şöyle konuştu: “Sahip olduğu 3 toplantı salonu ve 1 bölünebilen büyük balo salonu ile hem başarılı ve verimli toplantılara hem de büyüleyici davet, balo ve 450 kişilik düğünlere ev sahipliği yapacak. Otelin organizasyon ve davetlere özel ekibi he salonlardaki son sistem teknoloji de organizasyonun keyifli ve sorunsuz geçmesini sağlayacak. 167 odaya sahip otel, 105 standart, 35 aile, 13 superior odanın yanı sıra 13 panaromik süit ve presidential süiti bulunmaktadır. Ayrıca, otel hem bölge mutfağının hem de dünya mutfağının eşsiz tatlarıyla dolu bir menüye sahip olan Hevsel Restoranıyla, kenti olağanüstü manzarasına bakan kafesi, hem kadın hem erkek için ayrı bölümlerde olmak üzere spa alanı ile konuklarımıza güzel vakit geçirebilecekleri alanlar sunuyor.”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.