Qzens Türkiyenin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Arasında

Qzens Türkiyenin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Arasında

Özel tasarımlarıyla ahşaba hayat veren Qzens Furniture&Interior Design, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girdi.

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğiyle düzenlenen “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” sıralamasında bu yıl Qzens Furniture&Interior Design da yer aldı.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerine global piyasada dikkati çekmek için yürütülen yarışmanın bu yılki 4. Dönemi firmaların 2012-2015 dönemindeki satış geliri artış hızına göre yapıldığını ifade eden Qzens Furniture&Interior Design ortaklarından Yılmaz Doğan, listede yer alan firmaların büyümek isteyen şirketlere de örnek olduğunun altını çizdi.

Qzens’in listede yer almasının özellikle yeniden ayağa kalkmaya çalışan Siteler için çok değerli olduğunu ifade eden Doğan, “Qzens olarak ortağım İbrahim Doğan’la, yalnızca kendi firmamız için değil, sektörümüzün ve çalışmalarımızı sürdürdüğümüz Siteler’in gelişmesi için de büyük çaba gösteriyoruz. Bir zamanlar mobilyanın kalbi olan Siteler’i yeniden bir dünya markası yapma yolunda ilerlerken, aldığımız bu ödül doğru işlere imza attığımızı gösteriyor. Ulaşacağımız daha çok hedef var” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.