Pamukkale'de 50 Bin Parsel Sahibi Bu Haberi Bekliyor!

Pamukkale'de 50 Bin Parsel Sahibi Bu Haberi Bekliyor!

Pamukkale ve Merkezefendi Belediye sınırları içindeki arsaların kaderi için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gündemine almazken, Denizliler Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin bu sorunu çözmesini istiyor.

A+A-

Arsalarda uygulanacak olan 0,40 imar uygulaması hakkında ilçe belediyelerdeki inşaat ruhsatı sıkıntısı her geçen gün artıyor. İnşaatına başlayamayan mülk sahipleri ve inşaat sektörü sıkıntıya girmeye devam ediyor. Konu hakkında çözüm üreten Pamukkale Belediyesinin önergesini gündemine almayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın bu karara soğuk baktığı ve gündeme almayacağı Denizli inşaat sektörünü tedirgin etmeye devam ediyor. 

MEVCUT BİNALARI DA ETKİLİYOR 

Kentsel dönüşüm konusunda da büyük sıkıntılara yol açan 0,40 imar yönetmeliği hakkında binasını yıkmak isteyenler tekrar inşaat ruhsatı almak istediğinde 0,40 alanından uygulama yapılacağı öğrenilirken, konu hakkında ilçe belediyeler ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin halkı bilgilendirme yapmaması da tepki topluyor.

 UMUTLAR BAKAN ZEYBEKCİ'DE 

Konu hakkında Pamukkale Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesinde ki anlaşmazlıklar için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin devreye girmesini isteyen vatandaşlar sorunun çözülmesini istiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.