Özdeker İnşaat’tan ‘Altın’ Kampanya!

Özdeker İnşaat’tan ‘Altın’ Kampanya!

Özdeker İnşaat, Çiğli Harmandalı’daki Marka 333 ikinci etap ve Marka City birinci Etap projelerinin satışında ‘Komşunu getir, Altını götür’ kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında arkadaşını veya yakın çevresinden bir ismi getirip daire aldırana inşaat f

A+A-

Kampanya hakkında detaylı bilgi veren Özdeker İnşaat yönetim kurulu başkanı Erdinç Özdeker, “Komşunu Getir, atını götür kampanyamızı başlattık. Projemizden daire alanlar kendi arkadaşları, kendi yakınlarını komşusu olsun istiyor. Daha önce de müşterilerimiz kendi arkadaşlarını, yakınlarını gönüllü olarak getirip konut sahibi yapıyorlardı. Bizde bir jest olsun diye arkadaşını getirip daire aldıranlara cumhuriyet altını hediye ediyoruz. Bu kampanyamız marka 333 2. Etap ve Marka City 1. Etap satışlarında devam ediyor. Kampanyayı ocak sonuna kadar devam ettirmeyi planlıyorduk. Ama rağbet olduğunu görünce şubat sonuna kadar devam ettirme kararı aldık. Şimdiye kadar 3 kişiye tam altın hediye ettik” dedi.

EV ALACAKLAR ELİNİ ÇABUK TUTSUN!

2016 yılının sonlarında dövizdeki artıştan dolayı inşaat maliyetlerinin de arttığını belirten Özdeker, “Biz şu ana kadar bu fiyat farkını süspanse ettik. Müşterilerimize zam olarak yansıtmadık. Fiyatları 1-2 ay daha artırmayı düşünmüyoruz. Ama daha sonra ister istemez arttırmak zorunda kalacağız. Yatırımcının elini çabuk tutması ve fiyatlar uygunken ev alması lehine olacaktır.

MARKA 333’TEN DAİRE ALAN YÜZDE 20-30 KAZANDI

Marka 333 birinci etap lansman fiyatlarından yararlanarak daire alan bir yatırımcının proje teslim edildiğinde yüzde 20, yüzde 30’lara varan kazanç elde ettiğini belirten Özdeker ikinci etapta da yatırımcının en az yüzde 20 kazanç sağlayacağını ifade etti.

MARKA 333 2. ETAP DAİRE FİYATLARI

1+1 dairelerin fiyatları 187 bin ile 215 bin,  2+1 dairelerin fiyatları ise 270 bin ile 290 bin TL arasında değişiyor.

MARKA 333 HIZLA YÜKSELİYOR, MARKA CİTY’DE KABA İNŞAAT BİTTİ

15 katlı 2 blok olarak inşa edilen Marka 333 2. Etap inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor.  15 katlı binanın 10. Katına kadar beton döküldü. Birinci etapta daireleri taahhüt edilen zamandan önce teslim eden Özdeker İnşaat 2. Etap daireleri Aralık 2017’de teslim edecek. Marka City projesi birinci etapta kaba inşaat bitti. Dairelerin teslimleri 29 Ekimde gerçekleşecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.