Ontan İnşaat'tan 600 Milyon TL'lik Yatırım

Ontan İnşaat'tan 600 Milyon TL'lik Yatırım

Bu yıl 600 milyon lira yatırım planladıklarını dile getiren Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Öktem, İzmir'in yeni projesi olan Modda Bulvar projesinin de Eyl

A+A-

İzmir’i gayrimenkul yatırımı için doğru adres olarak gördüklerini belirten Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, bu yıl 500 milyonu yurtiçinde 600 milyon lira yatırım planladıklarını ifade etti.

Onur Öktem, Türkiye’nin yanı sıra Afrika’dan Rusya’ya kadar dünyanın birçok ülkesinde önemli projelere imza attıklarını söyledi. 

İstihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya ve iş geliştirmeye devam edeceklerini dile getiren Öktem, “Yurtdışında da kendini ispatlamış global bir marka olmayı hedefliyoruz” diye sözlerine devam etti. 

İzmir yatırımları artacak

Öktem, “Sosyo ekonomik durumu, kültürü, coğrafik yapısı İzmir’in avantajları. Hızla gelişen ve değişen bir şehir. Bu gelişim ve değişim ile birlikte İzmir’de ofis ihtiyacı ve konut ihtiyacı doğuyor. Gayrimenkul sektörü İzmir’de 4-5 yıldır bilinçli ve kurumsal ilerliyor. İzmir’de daha birçok proje gerçekleştireceğimizi düşünüyorum” dedi.

İzmir'de konut ihtiyacının artacağını dile getiren Onur Öktem, “Modda Bayraklı Suites projemize 11. ayda başlayacağız ve 110 bağımsız bölüm olacak. Eylül ayında ise 1100 birimlik Modda Bulvar projemiz için düğmeye basacağız. Yılın son ayında ise 40 bin metrekare inşaat alanında 300 birimden oluşan Çınarlı projemizi başlatacağız” diye konuştu.

Cezayir’e konut projesi

Yurtdışı yatırımları hakkında da bilgi veren Öktem, “Cezayir’de ilk konut projesinin temelleri atıldı. Mozambik’in başkenti Maputo’da bir karma proje yatırımı 2018 yılında başlaması planlanıyor. Bunun dışında Almanya Stutgart şehrinde bir gayrimenkul geliştirme için görüşmeler devam ediyor. Son olarak da Srilanka ekonomi bakanı ile yapılan görüşmede ülkede yapılacak yatırımlar için niyet mektubu iletildi” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.