Onikişubat Belediye Meclisinin Gündemi İmar Planları!

Onikişubat Belediye Meclisinin Gündemi İmar Planları!

Onikişubat Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi. İmar planlarının görüşüldüğü toplantı Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başkanlığında yapıldı.

A+A-

Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başkanlığında toplanan Onikişubat Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda imar planları konuşuldu. 

Gündemin üçüncü maddesinde, belediye mücavir alanı içerisindeki yerlerde yol, kaldırım, asfalt ve bakım-onarım işlerinin yapılması için 1 Ocak 2018 ve 31 Eylül 2019 tarihlerini kapsayacak şekilde yıllara sari olarak ihale edilmesi teklifi görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin beşinci maddesinde ise Gıda Bankası Yönetmeliği görüşülerek yönetmelik dahilinde uygulamanın hayata geçmesi için Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e yetki verildi.

Gündemin altıncı maddesinde ise çocukların ve gençlerin uyuşturucudan uzak tutulması için atılabilecek adımlar ele alındı. Gençlik ve Spor Komisyonu’nun hazırladığı raporun görüşüldüğü madde çerçevesinde, okullarda madde bağımlılığı eğitimleri yapılması, çalışan çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak tutulabilmesi için atılacak adımlar ele alındı.

İmar plan tadilatlarının da görüşüldüğü toplantı, dilek ve temenniler ile son bulurken, bir sonraki meclis toplantısının 4 Temmuz’da toplanmasına karar verildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.