ONAG Arkadya Evleri Satışa Çıktı!

ONAG Arkadya Evleri Satışa Çıktı!

ONAG Yapı tarafından Karşıyaka Şemikler’de ‘butik site’ konseptinde hayata geçirilen 98 konutluk Arkadya Evleri projesinde satışlar başladı. 2+1, 3+1 ve 3,5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 305 bin liradan başlıyor. Teslimler haziran 201

A+A-

ONAG Yapı Arkadya Evleri 2 ayrı kısımda 6 bin 571 metrekare arsa üzerinde zemin+7 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Birinci kısımda 7 adet 3+1 ve 49 adet 3,5+1 dairelerden oluşan iki blok yer alırken, İkinci kısım 42 adet 2+1 daireden oluşan tek blok bulunuyor.

2+1 dairelerin brüt metrekareleri 90 ile 135 değişirken, 3+1 daireler brüt 138, 3,5+1 daireler ise brüt 167 metrekareden oluşuyor.

SÖZDE DEĞİL ÖZDE ANAHTAR TESLİM FİYAT

Projedeki daire fiyatları ile ilgili bilgi veren ONAG Arkadya evleri proje satış koordinatörü Berkant Baysal, “Projemizde daire fiyatları 305 bin liradan başlıyor. Kat, cephe ve daire tipine göre fiyatlarımız değişiyor. Müşterilerimizin, elektrik, su, doğalgaz, Zorunlu Deprem sigorta poliçesi (DASK) aboneliği, oturma ruhsatı, tapu masrafı gibi bütün masraflarını biz karşılıyoruz. Müşterilerimizden vekalet alıp bütün işlemleri biz yapıyoruz. Müşterilerimize hem ek masraftan hem de zamandan tasarruf ettiriyoruz. Bizden daire alan bir müşterimiz daire fiyatı dışında başka bir masraf ödemeden evinde oturmaya başlayabilecek. Projemizden daire alanlar sözde değil özde anahtar teslim fiyatlarından yararlanacak” dedi.

ŞEHRİN MERKEZİNDE BUTİK BİR SİTE

Karşıyaka’nın göbeğinde Anadolu Caddesi’ne 70 metre mesafede yer alan proje ‘Şehrin Merkezinde Butik Bir Site’ sloganıyla satışa çıktı. Proje Mavişehir’e ve Karşıyaka kent merkezine yakın bir mesafede yer alıyor. Arkadya Evleri projesi Mavişehir ve Şemikler İzban istasyonuna 550 metre, Mavibahçe AVM’ye 1.3 kilometre, İzmir Çevreyoluna 650 metre, Karşıyaka Anadolu Lisesi’ne 300 metre, Metropol Tıp Merkezi’ne 700 metre, Bostanlı vapur iskelesine 2.7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

MAVİŞEHİR BAĞLANTI YOLU, KOLEJ VE SAĞLIK OCAĞI PROJELERİYLE PRİM YAPACAK

Çevresindeki projelerle, Arkadya Evleri’ndeki konutların prim yapacağını belirten Baysal, “İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından  yapılacak olan Mavişehir-Anadolu caddesi Bağlantı yolu Arkadya Evleri projemizin yanından geçecek. Bu proje henüz etüt aşamasında ancak önümüzdeki yıllarda başlamasını bekliyoruz.  Hemen yanı başımızda Bahçeşehir Koleji ve sağlık ocağı açılacak. Bu projelerin tamamlanmasıyla Arkadya Evleri’nden daire alanlar ciddi bir prim sağlamış olacak” ifadelerini kullandı.

Projede Neler var?

Yüzme havuzu

Fitness salonu

Her daireye 1 araçlık otopark

7/24 özel güvenlik + Kamera kaydı

Sauna

Çocuk oyun alanı

Peyzaj alanları

Sığınak

 5'li Ankastre seti (Ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinası, Mikrodalga)

3 + 1 dairelerde 3 adet, 2 + 1 dairelerde 2 adet klima

Her blokta çift asansör/ çift merdiven

Elektrikli Panjur

NOT:  Havuz ve çocuk oyun alanı sadece 3+1 ve 3,5+1 dairelerin yer aldığı birinci kısımda bulunuyor. 

 

ONAG ARKADYA EVLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres (Ofis): 1813/4 sokak No: 15/A Bostanlı

Adres (Şantiye): 6300/3 sokak No:5 Şemikler

Telefon: 0232 362 06 36

Web Adresi: http://onag.com.tr/

 

Arkadya Evleri Proje Görselleri

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.