Ödemiş Macera Parkı’nda Çalışmalar Sürüyor

Ödemiş Macera Parkı’nda Çalışmalar Sürüyor

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ilçede ilk defa uygulanan ekipmanların yer alacağı Macera Parkı ve ilçe merkezinde yapımı devam eden üç parkta incelemeler yaptı. Ödemiş Belediyesi Türkmen Mahallesi’nde her yaştan vatandaşların heyecan ve adrenali

A+A-

Mevcut Vali Kemal Nehrozoğlu Parkı’nın yeniden düzenlenerek yapıldığı parkta çalışmalar hızla ilerlerken Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, daire müdürleriyle yerinde inceleme yaptı. Çalışmaların kısa zamanda biteceğini ifade eden Başkan Mahmut Badem; “Heyecanı seven tüm vatandaşlarımıza yönelik hazırladığımız park Ödemiş’te bir ilk olacak. Farklı ekipmanların yer alacağı parkımızda monte işlemleri devam ederken, görsel olarak şekillenmeye başladı. İp parkuruatlama kulesi ve modüler tırmanma duvarının yer aldığı parkımızsa küçükler içinde modern oyun grupları yer alacak” dedi.

Başkan Mahmut Badem ve daire müdürleri daha sonra Süleyman Demirel mahallesi 1033 sokak ve 1076 sokak yapımı tamamlanmak üzere olan parklarda inceleme yaptı. Zafer Mahallesi 1312 sokaktaki parkın yapım işlemlerinin ise önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.