NG Residence İstanbul Fiyat!

NG Residence İstanbul Fiyat!

Haziran 2018’de konut teslimleri yapılması planlanan NG Residence İstanbul projesinde 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor. NG Residence fiyat listesi haberimizde…

A+A-

NG Kütahya Seramik tarafından 500 milyon TL yatırımla Bağcılar’da hayata geçirilen NG Residence İstanbul projesinde teslimlerin Haziran 2018’de yapılması planlanıyor. 

Basın Ekspers Yolu üzerinde konumlanan NG Residence İstanbul projesinde toplam 304 konut yer alıyor. Konutların büyüklükleri 62 metrekare ile 139 metrekare arasında değişiyor. Projede 1+1 daireler 50-95 metrekare, 2+1 daireler ise 100-150 metrekare büyüklükte tasarlanıyor. 

NG RESİDENCE İSTANBUL FİYAT LİSTESİ

Ng Residence fiyat listesi şöyle; 

1+1 daireler 500 bin TL’den, 
2+1 daireler 700 bin TL’den başlıyor. 

NG Residence Istanbul ödeme planına gore iki farklı seçenek sunuluyor. Buna gore banka kredisi ile konut sahibi olunabilirken şirket bünyesinde de alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. Yüzde 10 peşinat veriliyor, 6 ay sonra yüzde 10, 6 ay sonra ikinci bir yüzde 30 ara ödeme yapılıyor. Konut bedelinin kalan yüzde 50’si ise şirket bünyesinde 60 ay vade farksız taksit yapılıyor. 

Ng Residence teslim tarihi olarak Haziran 2018 planlanıyor. 

Tamamlandığında 2 bin TL ile 2 bin 500 TL arasında kira getirisi sağlaması öngörülen proje, 26 katlı rezidans, 5 yıldızlı otel kulesi ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden oluşuyor. Proje kapsamındaki 450 odalı oteli Marriot işletecek. Tamamlandığında bölgenin en büyük otellerinden biri olacak olan proje uluslararası büyük kongre ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.


İstanbul E-5 ve E-6 bağlantı yolu olan Basın Ekspres Yolu’nda konumlanan proje,  fuar ve kongre merkezine ve Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafede yer alıyor. 

Yüksek ve ferah daireleri ile dikkat çeken NG Residence projesinde tüm odalarda gizli aydınlatma bulunuyor. 

Projede sunulan hizmetler arasında;
•    7/24 güvenlik,
•     SPA,
•    Buhar banyosu,
•    Sauna, 
•    Pilates 
•    Fitness salonu
•    Türk Hamamı yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.