Narlıdere TOKİ Projesinde Flaş Gelişme!

Narlıdere TOKİ Projesinde Flaş Gelişme!

Narlıdere'de hayata geçirilmesi için çalışmaların yürütüldüğü TOKİ projesinde olumlu bir gelişme yaşandı. TOKİ'nin Narlıdere Narlı mahallesinde bulunan arazisinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları onaylanarak yürürlüğe girdi. TOKİ için resmi başvurun

A+A-

Narlıdere halkının uzun yıllardır beklediği TOKİ konutları ile ilgili önemli bir gelişme meydana geldi. Mülkiyeti TOKİ'ye ait olan Narlı mahallesindeki arazinin imar planları onaylanarak Çevre Şehircilik İzmir il müdürlüğü tarafından askıya çıkarıldı. 1/5000 ölçekli nazım imar planı ike 1/1000 ölçekli uygulama imar planı 1 ay süreyle askıda kalacak.

2016 yılının sonunda kaymakamlık aracılığıyla resmi TOKİ başvurusunda bulunan Ak Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi konuyla ilgili açıklamada bulundu. Bilgi, "TOKİ'nin Narlıdere'ye gelmesi en büyük arzumuz. Bunun için yaklaşık 2 yıldır mücadele ediyoruz. TOKİ ile görüşmeler sağladık. Kaymakamlığımız aracılığıyla resmi başvurumuzu yaptık. TOKİ'nin Narlıdere'de 55 dönümlük bir arazisi var. Bu arazi üzerine Narlıdere'deki dar gelirli vatandaşlarımızın faydalanabileceği sosyal konutlar inşa edilecek. Arazinin imar planı askıya çıktı. Planların askıdan inmesinin ardından projelendirme aşaması başlayacak. Çok kısa süre içerisinde Narlıdere'mizin TOKİ ile buluşacağını ümit ediyoruz. Hem biz hem de vekillerimiz konuyu yakından takip ediyoruz. Tüm Narlıdere halkımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

NARLIDERE TOKİ ARAZİSİ İMAR ASKI DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

 

(55 bin 766 metrekarelik TOKİ Narlıdere arazisi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum