Metro House Esenyurt Fiyat Listesi

Metro House Esenyurt Fiyat Listesi

Esenyurt’ta Güzelyurt metrobüs durağına 5 dakika uzaklıkta konumlanan Metrohouse projesinde 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor…

A+A-

Candardoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta hayata geçirilen Metro House projesi toplam 28 adet konuttan oluşuyor.

Candaroğlu Metro House projesinde konutların yan ısıra 10 adet de dükkan yer alıyor. Dükkan binanın alt kısmında yer alıyor.

Metrohouse Esenyurt projesinde büyüklükleri 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.

Metro Huse fiyat listesi şöyle;

2+1 daireler 350 bin TL'den,

3+1 daireler 550 bin TL'den başlıyor.

Yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen proede kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. Metro House Esenyurt projesinde konut teslimlerinin Ağustos 2017'de yapılması planlanıyor.

Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. GÜzeyurt metrobüs durağına 5 dakika, Media Markt, Bauhaus, Real, Torium, Marmara Park ve Carrefour gibi büyük AVM lere 10 dakika , Esenyurt Devlet Hastanesi, Esencan Hastanesi, Medilife ve Aile Sağlık Merkezi gibi sağlık kurumlarına yürüme mesafesinde konumlanan proje birçok özel okul, kreş ve devlet okullarına da aynı yakınlıkta bulunuyor.

Projenin sosyal olanakları arasında ise; 

-Güvenlik
-Otopark 
-Çocuk oyun alanları 
-Peyzaj yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.