Metinler İnşaat Real Platin Bornova Fiyatları!

Metinler İnşaat Real Platin Bornova Fiyatları!

Metinler İnşaat tarafından Bornova Kazım Dirik Mahallesinde hayata geçirilen Real Platin projesinde hemen teslim dairelerin fiyatları 415 Bin TL'den başlıyor

A+A-

7 katlı tek bloktan oluşan Real Platin projesi toplamda 111 konuttan meydana geliyor. Projenin konut seçenekleri arasında 1+1 ve 2+1  daireler yer alıyor.

7 katlı tek bloktan oluşan Real Platin projesi toplamda 111 konuttan meydana geliyor. Projenin konut seçenekleri arasında 1+1 ve 2+1  daireler yer alıyor.

Real Platin projesinde 1+1 daireler 41 ile 52 metrekare, 2+1 daireler 61 ile 79 metrekare, 2+1 teraslı daireler ise 82 ile 87 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Real Platin projesi Metinler İnşaat tarafından İzmir Bornova’da 12 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Konut teslimleri hemen yapılan Real Platin projesinde yüzde 50 peşin geri kalan ödeme ise banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor.

Real Platin İzmir fiyatları şöyle;

1+1 daireler 480 .000  TL’den 
2+1 daireler ise 415.000 TL ile 520.000  TL arasında değişiyor.

Real Platin projesinde teraslı dairelerin 60 ile 70 metrekare büyüklüğünde terası bulunuyor. Projede 3 bin metrekare rekreasyon alanları yer alıyor.

Real Platin projesinin sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, otopark, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları ve güneşlenme terası bulunuyor.

Real Platin Bornova  projesi Yaşar Üniversitesine yakın mesafede yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.