Mavikent 5. Etap Konutları'nda Kuralar Yarın Çekilecek!

Mavikent 5. Etap Konutları'nda Kuralar Yarın Çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

A+A-

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun özellikle dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için başlattığı proje kapsamında Mavikent 1.2.3. ve 4. etapta binlerce aile ev sahibi olurken, 1000 ailenin daha Mavikent 5. Etap'ta ev sahibi olabilme hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

5. ETAP KURA ÇEKİLİŞİ 

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 4 etaptan 3000 ailenin yararlandığı projenin 5. etap kura çekilişi 2 Nisan 2017 tarihinde Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda sabah saat 09.00'da gerçekleşecek. 32 bin 117 kişinin kuraya dâhil edileceği çekiliş noter huzurunda gerçekleşecek ve kurada bin asil ve bin yedek isim belirlenecek. 

KONUT YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 32 bin 117 kişinin başvurduğu Mavikent Konutları 5. etapta kısa süre sonra inşaat çalışmalarının başlayacağını belirterek "Vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yaptık. Şu an orada oturan vatandaşlarımız hallerinden son derece memnun. Dar gelirli vatandaşlarımız için konut yapmaya devam edeceğiz. 2 Nisan 2017 tarihinde Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda sabah saat 09.00'da 5. Etap kura çekilişimizi gerçekleştireceğiz. Bu çekiliş sonrasında 1000 vatandaşımız daha ev sahibi olacak." dedi. 

HERKESİ EV SAHİBİ YAPMAK HAYALİM 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, evsiz kimsenin kalmaması için çalıştıklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın yaşanabilir bir alana ve evlere sahip olabilmeleri için kentsel dönüşüm projeleri yapıyoruz. Benim hayalim herkesin kendi evine sahip olması. Bu konuda da Şahinbey Belediyesi olarak, çok önemli projelere imza attık. İlçemizdeki çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak, vatandaşlarımızı ev sahibi yapabilmek için çalışıyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.