Mall Of Antalya AVM 28 Nisanda Açılıyor

Mall Of Antalya AVM 28 Nisanda Açılıyor

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Antalya'da inşa edilen Mall of Antalya AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti. AVM'nin Cuma günü açılacağı belirtildi.

A+A-

Türkiye'nin en büyük yerli AVM yatırımcısı Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından 100 milyon dolar harcanarak yapılan ve 28 Nisan günü açılacak olan Mall of Antalya, basına tanıtıldı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Deepo Outlet Çenter ve Mall of Antalya Genel Müdürü Cem Livanelioğlu'nun ev sahipliğinde yapılan tanıtımda yeni AVM hakkında bilgi verildi. 

Deepo AVM ile birlikte Mail of Antalya'nın, Akdeniz'in en büyük alışveriş ve eğlence kompeksi olduğunu belirten Aziz Torun, "Deepo AVM outlet. Mall of Antalya ise sezon ürünleri satışıyla perakende sektörüne de yeni bir konsept kazandırıyor. Ortak eğlence ve sosyal alanları ile her iki AVM verimli bir sinerji oluşturacak. Yıllık ziyaretçi sayımızı 12 milyona yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi. 

Toplam 234 mağaza 

Mall of Antalya'nın 131 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu belirten Torun şöyle konuştu: "Mall of Antalya ile Deepo AVM'nin toplam kiralanabilir alanı 71 bin metrekare. Her iki AVM'nin toplamında 234 mağaza bulunuyor. Deepo AVM yıllık 5.5 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan bir yatırımdı. Mail of Antalya ile birlikte bu sayıyı 12 milyona yükseltmeyi hedefliyoruz. AVM bünyesindeki alışveriş mağazalarının dışındaki 2 bin 200 kişilik 11 salonlu Cinetech Sinemaları ise Akdeniz'in en büyük sinema kompleksini oluşturuyor." 

Mall of Antalya için 100 milyon dolar yatırım yaptıklarını belirten Torun, şöyle dedi: 

"Burada 1500-1600 kişi ek istihdam gelecek yani Deepo'yla beraber 2 bin 200 kişi toplam istihdam sayısı olacak. Antalya'da ziyaretçi sayımız şu anda 5.5 milyon civarında bunu ikiye katlayacağını ve 12 ila 15 milyon sayısına çıkacağını tahmin ediyoruz. Dolayısıyla bu yatırımla önemli bir istihdam sağlayacağız." 

Sinemada son teknoloji 

Mall of Antalya Cinetech Ultumate Salonu'nun, 14 metre yüksekliğe 4K çözünürlüklü 68 bin lümen ışık çıkışına sahip sinema perdesinde izleyicilere eşsiz bir film deneyimi yaşatacağını söyleyen Deepo AVM ile Mall of Antalya Genel Müdürü Cem Livanelioğlu da şöyle dedi: 

"Tüm salonlarda kullanılan 360 derece ses teknolojisi tavandan sesi kademeli olarak ileten hoparlörleri sayesinde izleyenlere adeta kendilerini filmin içinde hissettiriyor. AVM içinde aynı zamanda Türkiye'nin uluslararası alanda üne sahip dans grubu Anadolu Ateşi, ilk dans okulunu açmayı planlanıyor. Mail of Antalya ve Anadolu Ateşi işbirliğiyle hayata geçirilecek dans okulu 4 ila 16 yaş arası çocuklar ile gençleri dans ile tanıştıracak." 

Murat Boz konseri 

Mall of Antalya, 28 Nisan günü dans gösterileri, özel şovlar, konserler ve dans gösterileri ile kapılarını açacak. 12 Mayıs günü de Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Murat Boz, Mall of Antalya önünde kurulacak olan konser alanında şarkılarını seslendirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.