Lilyum Towers Kartal'da Fiyatlar 580 bin TL'den Başlıyor

Lilyum Towers Kartal'da Fiyatlar 580 bin TL'den Başlıyor

Baykon Yapı ve Açık İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kartal Lilyum Towers projesi 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje 107 daireden meydana geliyor.

A+A-

Baykon Yapı ve Açık İnşaat imzasıyla hayata geçirilen  Lilyum Towers  projesi "Mutluluğun önü denize açılıyor" sloganıyla tanıtılıyor. 

2018 yılının Mayıs ayına teslim edilmeye hazırlanan Lilyum Towers Kartal projesi 13 ve 14 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. 

4 bin 116 metrekare arsa alanına sahip Kartal Lilyum Towers projesi 107 daireden meydana geliyor. Proje 2+1, 3+1 ve dublex dairelerden oluşuyor. 

Lilyum Towers Evleri'nde 97 metrekare 2+1 daireler 580 bin TL'den, 125 metrekare 3+1 daireler ise 765 bin TL'den satışa sunuluyor. Ayrıca projede 136 metrekare 3+1 daire seçeneği de yer alıyor. 

Kişiye özel ödeme planı uygulanan Kartal Lilyum Towers projesinde yüzde 40 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede peşin ödemelerde indirim sağlanıyor. 

Kartal Lilyum Towers projesi E5 Karayolu, metro ve minibüs hattı 10 dakika, sahil yolu 7 dakika, tren yolu 5 dakika, mesafede inşa ediliyor. 

Lilyum Towers projesinde dairelerin yanı sıra çocuk parkı ve kamelya, açık yüzme havuzu ,otopark, fitnes center ve basketbol sahası gibi sosyal donatılar yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.