Larissa Göl Evleri'nde Yeni Kampanya

Larissa Göl Evleri'nde Yeni Kampanya

Aylık 1.000 TL ile ev sahibi yapan Larissa Göl Evleri yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde ev alanların taksitlerini teslim tarihine kadar inşaat firması ödüyor. Birinci ve ikinci etapta satışların büyük oranda tamamlandığı projede fiyatlar 145

A+A-

40 metrekare arazi üzerinde inşa edilen bin 500 konutluk Larissa Göl Evleri projesi ERDN inşaat imzası taşıyor. Projenin birinci ve ikinci etabında satışlar devam ediyor. Satışa çıkan dairelerin yüzde 70'i sahiplerini buldu.

“1000 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olun” kampanyası devam ederken firma yeni bir kampanya başlattı. Larissa Göl Evleri'nden daire alanlar teslim tarihine kadar taksit ödemeyecek. Taksitlerini ERDN inşaat ödeyecek.

ilki birinci etap satışlarda “Evinizi hemen alın, daire teslimine kadar kiranızı biz ödeyelim.” Larissa Göl Evleri’nden evinizi şimdi alırsanız daire teslimine kadar satın almış olduğunuz evin kirasını biz ödüyoruz.

Larissa Göl Evleri Projesi açık kapalı yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları 32 mağazadan oluşan agorası, Türk hamamı, sauna, fitness, yürüyüş ve koşu parkuru, gölün etrafında barbekü alanları ve daha pek çok olanakları müşterilerine sunuyor.

Akıllı ev otomasyon sistemiyle donatılan dairelerde fiber altyapı sistemi ev sahiplerinin kullanımına hazır olacak.

145 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA

45 metrekare ile 96,5 metrekare arasında değişen büyüklükte sunulan 1+1 daireler 145 bin, 90 metrekareden başlayan 2+1 daireler ise 251 bin liradan satışa sunuluyor.

SATIŞLAR YÜZDE 70 SEVİYESİNE ULAŞTI

“E24” satış ekibinin çalışmaları ile satışları devam eden Larissa Göl Evleri’nde birinci ve ikinci etap satışlarının yüzde 70’i tamamlandı. 2017 Kasım ayında planlanan Üçüncü Etap satışları ise projeye ilginin yüksek olması sebebiyle Eylül ayında başladı. Ocak 2019’dan itibaren Birinci Etabın; Ekim 2019’da ise İkinci Etabın teslim edileceği Larissa Göl Evleri’nde siz de çok geç olmadan ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.